Ο ταλαντούχος … κ. Σπανός

spano

Ο κ. Κώστας Σπανός διέπρεψε ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Σικυωνίων. Δεν είχε αφήσει το δήμαρχο κ. Σταματόπουλο «σε χλωρό κλαρί». Ότι στραβό και να γινόταν (και έγιναν πολλά) αυτός πρώτος να τα καυτηριάζει. Φήμες λένε ότι ο κ. Σταματόπουλος είχε χάσει τον ύπνο του από τον κ. Σπανό. Ακόμη και τώρα την ύστατη ώρα δίνει παροιμιώδεις μάχες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αφού λοιπόν άσκησε στο ακέραιο τα καθήκοντα για τα οποία εκλέχτηκε και τον τίμησε ο λαός με την ψήφο του, αποφάσισε  να κάνει ένα νέο βήμα στην πολιτική του καριέρα και να διεκδικήσει την ψήφο των Κορινθίων, αυτή τη φορά ως υποψήφιος βουλευτής!
Τι ήταν να το αποφασίσει! Στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του ταραχή μεγάλη έπεσε στα επιτελεία των μεγάλων κομμάτων. Σε περίπτωση που εκλεγεί ως βουλευτής δεν θα ξέρουν πως να διαχειριστούν την αντιπολιτευτική του δεινότητα. Φοβούνται ότι θα τους δυσκολέψει αφάνταστα. Διατυπώθηκαν μια σειρά προβληματισμών σε πρώτη φάση.
Σε δεύτερη φάση, όποιο κόμμα σχηματίσει κυβέρνηση θα ασχοληθεί σε ειδική σύσκεψη με το φαινόμενο Σπανού. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις πληροφορίες.
Αυτά συμβαίνουν όταν εκτελείς ανυποχώρητα τα καθήκοντα για τα οποία εκλέγεσαι!!

Category