ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο  ΠΕΓΔΥ Κορινθίας, το ΓΕΩΤΕΕ  Παράρτημα Πελοποννήσου και  Δυτικής Στερεάς Ελλάδας,  ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελευθέρων Επαγγελματιών Κορινθίας και η ΄Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας Α.Ε.Σ. Α.Ε. σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τη διάλεξη με τίτλο:

«Σύγχρονες τεχνολογίες αειφορικής παραγωγής σε μεσογειακά θερμοκήπια» 

Ομιλητής: Κωνσταντίνος Κίττας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20.00

Η διάλεξη εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για ενημέρωση αγροτών, γεωπόνων και ιδιωτών για τις σύγχρονες τάσεις προσαρμογής της γεωργικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και στους περιορισμένους υδατικούς πόρους.

Με δεδομένο πως η λειψυδρία και η ρύπανση των υδάτων είναι μια περιβαλλοντική απειλή που επηρεάζει μεγάλα τμήματα της Ευρώπης, είναι σημαντικό να  προωθηθούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές που να μπορεί να εφαρμοστούν από όλους τους αγρότες με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των καλλιεργειών υπό κάλυψη, όπου και θα αναφερθεί ιδιαίτερα ο ομιλητής.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΄Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας, επί του 5ου χιλ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

  • 20.00 Έναρξη- Χαιρετισμοί .                                 
  • 20:15 Κεντρική Ομιλία από τον κ. Κωνσταντίνο Κίττα, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: Σύγχρονες τεχνολογίες αειφορικής παραγωγής σε μεσογειακά θερμοκήπια.
  • 21:00 Συζήτηση.
  • Πληροφορίες: Αγγελόπουλος Νικόλαος, τηλ. 27410-22156
Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου