Συμμετείχε ο Δήμος Σικυωνίων στις αγροτικές κινητοποιήσεις με το δημοτικό όχημα που διαθέτει;

Στη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων, τις τελευταίες μέρες, δεχθήκαμε καταγγελίες, αλλά το διαπιστώσαμε και «ιδίοις όμμασι», ότι συμμετέχει πολυμηχάνημα-τρακτέρ (εικονιζόμενο) τόσο στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού, όσο και στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη.

Φωτογραφία 1 - Το πολυμηχάνημα - τρακτέρ που συμμετείχε στις αγροτικές κινητοποιήσεις 

Φωτογραφία 2 - Το πολυμηχάνημα - τρακτέρ σε άλλο στιγμιότυπο 

Να αναφερθεί ότι ένα πανοποιότυπο πολυμηχάνημα αποτελεί εδώ και περίπου 8 χρόνια περιουσιακό στοιχείο του Δήμου.

Φωτογραφία 3 - Το πολυμηχάνημα - τρακτέρ του Δήμου σταθμευμένο στις αποθήκες ΑΣΟ

Όπως φαίνεται και στο video, στο τέλος του άρθρου,  κατά τη διάρκεια της πορείας του οχήματος στην παλιά εθνική οδό, η κουτάλα ανεβοκατέβαινε, χτυπώντας με δύναμη το οδόστρωμα.

Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για το δημοτικό όχημα. Αν δεν πρόκειται για το δημοτικό όχημα, τότε υπάρχει ιδιοκτήτης με ίδιο ακριβώς όχημα (και στα χρώματα);

Αν κρίνουμε από την  οικειότητα και τον ενθουσιασμό των επιβαινόντων στην κουτάλα του φορτωτή, βγάζοντας μάλιστα αρκετές φωτογραφίες στην κεντρική πλατεία, μάλλον γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη.

Φωτογραφία 4 - Το πολυμηχάνημα - τρακτέρ στο κέντρο της πόλης κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων των αγροτών

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και σπάνιο όχημα, εξειδικευμένης κατασκευής είναι εύκολο να διερευνηθεί εάν πρόκειται για το δημοτικό όχημα ή για κάποιο άλλο, πανομοιότυπο.

Βέβαια, ενδέχεται να υπήρχε και εντολή αυτοδιοικητικού, ο οποίος το διέθεσε για τις κινητοποιήσεις. Στην περίπτωση αυτή, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η εντολή (ή προφορική οδηγία;) εκτός των κορναρισμάτων και της ένθερμης συμμετοχής στις κινητοποιήσεις, δεν περιελάμβανε τα τακτικά χτυπήματα της κουτάλας του φορτωτή στην άσφαλτο!

Θα περιμένουμε μία απάντηση από τους υπεύθυνους, είτε του Δήμου, είτε των αγροτικών κινητοποιήσεων, σχετικά με το θέμα.

Η αντιπολίτευση έχει γνώση του θέματος, έχει κάνει κάποιες ενέργειες (μιας και τις τελευταίες ημέρες συζητείται πλατιά στην τοπική κοινωνία);

Αν υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και όχι για άλλη μια φορά «δεν ξέρω εγώ», «δεν ξέρει αυτός», «ποιος Βαγγέλης»;  

Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου