Δωρεάν διανομή ειδών ΤΕΒΑ στο δήμο Σικυωνιων

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Σικυωνίων δωρεάν διανομή τροφίμων του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD”. Σε αυτή τη διανομή θα δοθούν, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του κάθε δικαιούχου:
Γάλα Εβαπορέ, Φασόλια και Φακές, Πελτές ντομάτας, Ζυμαρικά, Ζάχαρη, Γάλα 2ης Βρεφικής ηλικίας, Κρέμα Δημητριακών για βρέφη και Ελαιόλαδο
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες και οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να προσκομίσουν την Εγκεκριμένη Αίτηση του  ΚΕΑ- ΤΕΒΑ και την Ταυτότητά τους.
Οι δικαιούχοι του Δήμου Σικυωνίων θα ενημερωθούν με SMS και τηλεφώνημα για την ακριβή ημέρα, το σημείο διανομής και την ώρα παραλαβής.Παρακαλούμε, όλοι οι ωφελούμενοι να προσέρχονται την ημέρα και ώρα που έχουν ενημερωθεί, για την αποφυγή συνωστισμού.
Σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να προσέλθει, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας του, με την αίτηση του και την ταυτότητα του.
Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο), απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Κατηγορία: 

Προσθήκη νέου σχολίου