Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου

Ο εμπορικός κόσμος του Κιάτου συμμετέχει στη Black Friday την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.
Είναι μια παγκόσμια «εμπορική γιορτή» που δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς. Τα καταστήματα της πόλης πραγματοποιούν προσφορές για τους επισκέπτες που θα τους εκπλήξουν. Προσφορές που δεν ξανάγιναν. Η μέρα αυτή θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία τόσο για την αγορά του Κιάτου που θα τονωθεί και θα ενισχυθεί σημαντικά, όσο και για την ίδια την πόλη. Ο επιχειρηματικός κόσμος με τις ανταγωνιστικές τιμές του  θα αποδείξει ότι δεν υστερεί έναντι των πολυκαταστημάτων και των ιντερνετικών αγορών.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, που αναδείχτηκε κατά τις εκλογές της 4ης και 5ης Οκτωβρίου 2017. Στις εκλογές, οι οποίες είχαν μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές που έχουν σημειωθεί στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου ο συνδυασμός ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ πέτυχε το απόλυτο, να καταλάβει και τις εννέα έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, κερδίζοντας το 94% της αποδοχής των ψηφοφόρων.
Πρόεδρος εξελέγη παμψηφεί ο Βασίλης Παγώνης, ενώ η κατανομή των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα, έχει ως εξής:
Α’ Αντιπρόεδρος  Γαϊτάνης Αθανάσιος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου έχοντας  ως βασική πεποίθηση ότι τα φεστιβάλ δεν αποτελούν απλώς στοιχεία του πολιτιστικού προφίλ μιας πόλης, αλλά εντάσσονται στο οπλοστάσιό της για τη θεμελίωση της νέας της εικόνας,συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής ,διοργανώνει ,από 26 έως 28 Μαΐου 2017,το 1ο Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ με τίτλο:  "kiato Balkan Festival".

Καλείστε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, που θα πραγματοποιηθεί οριστικά στα γραφεία του Συλλόγου τη Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στις 18 00 μμ.

 Η πρώτη σύγκληση έχει ορισθεί για την 8η Μαρτίου και εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 15η Μαρτίου, την αυτή ώρα και στον ίδιο χώρο.

Εάν και κατά την δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και  ώρα 18:00 μμ στον ίδιο ως άνω αναφερόμενο χώρο με οποιοδήποτε αριθμό μελών.

Οι επιχειρήσεις του Κιάτου σας προσκαλούν σε μια πρωτότυπη και καινοτόμο εκδήλωση για τον νομό Κορινθίας, την «Λευκή Νύχτα».

Διμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Βασιλείου Παγώνη, με τον Λιμενάρχη Κιάτου Παναγιώτη Θελερίτη την Δευτέρα 21 Ιουλίου. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επέδωσε έγγραφο για θέματα που αφορούν τόσο το παρεμπόριο χερσαία ζώνη λιμένα Κιάτου, όσο και θέματα θαλάσσια επιχειρηματικότητα. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Ευθύμιος Βάρλας, Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου.

Μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου, μετά από αυτοψία στις οδούς Εθνικής Αντίστασης, Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Πλατείας Πλουμιστού, και μετά από διάλογο με τους παρόδιους καταστηματάρχες διαπίστωσαν τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν από τις εργασίες ολοκλήρωσης των πεζοδρομίων σε αυτές τις οδούς.