ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κόρινθος: Τρεις ανήλικοι κυκλοφορούσαν με μαχαίρια

0

Στο επίκεντρο έρευνας που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Κορίνθου για τυχόν παράνομες δραστηριότητές τους βρέθηκαν δύο ανήλικοι Έλληνες και ένας ανήλικος αλλοδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν οπλισμένοι με μαχαίρια στην πόλη της Πελοποννήσου.

Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., θεωρήθηκαν ύποπτοι και τους έγινε σωματική έρευνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους έναν πτυσσόμενο σουγιά με λάμα μήκους πέντε εκατοστών, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδας» με λάμα μήκους δέκα εκατοστών και μια φαλτσέτα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Παράνομα όπλα σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 74χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την κατοχή παράνομου οπλισμού, μετά από έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια κατοχής, ένα πιστόλι κρότου και πέντε φυσίγγια και ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Εκδηλώσεις για την 26η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Previous article

Άγγελος Σικελιανός: Τις πόρτες του άνοιξε το σπίτι του Λευκαδίτη ποιητή στη Συκιά Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *