ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Συνάντηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας & Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης

0

Συνάντηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης στο Λουτράκι, πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου με τους Εκπροσώπους και μέλη του Δ.Σ. της Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, τον Ολυμπιονίκη κ. Κώστα Θάνο και τον Φάνη Μπατζακίδη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Αθλητικής Προετοιμασίας Sportcamp Loutraki κ. Σπύρο Καραβούλη, το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιουλίου 2021, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Πάλης από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, τον Οκτώβριο 2021 στην πόλη του Λουτρακίου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.Γαλανόπουλος.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που θα συμβάλλει σημαντικά στη διεθνή προβολή του Δήμου ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού, ενισχύοντας την τοπική οικονομία σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, καθώς αναμένεται να προσελκύσει 1.000 και πλέον αθλητές και τους συνοδούς τους από περισσότερες από 50 χώρες, οι οποίοι θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης, κάνοντας χρήση των άρτιων τουριστικών υποδομών και υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Rapid test το Σάββατο 31 Ιουλίου στο Λουτράκι

Previous article

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 12 ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *