ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και ο Παρασκευάς υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ Κορινθίας, με στήριξη Νανόπουλου

0

Ανεβαίνει απ ό,τι φαίνεται το πολιτικό κλίμα σε κομματικό επίπεδο (και με το βλέμμα στις πολύ πιθανές κάλπες την άνοιξη του 2022) καθώς σε εξέλιξη είναι εσωκομματικές διαδικασίες στα τρία μεγαλύτερα κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ). Στην κυβερνητική παράταξη είναι προγραμματισμένες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων, στο ΚΙΝΑλ ετοιμάζονται για το προγραμματισμένο συνέδριο (και πιθανώς και για νέα όργανα σε κάθε νομό) τον Δεκέμβριο, ενώ τον ίδιο μήνα (ή αμέσως μετά τις γιορτές) θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς άλλες διαδικασίες αφού τα τοπικά όργανα άλλαξαν πέρυσι).

Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ οι νέες ΔΕΕΠ (Διοικούσες Επιτροπές  Εκλογικής Περιφέρειας, όπως μετονομάστηκαν οι ΝΟΔΕ) θα κάνουν τις εκλογικές διαδικασίες στα τέλη του μήνα και στην Κορινθία ήδη επισημοποιήθηκαν οι πρώτες υποψηφιότητες. Μετά τον Δημήτρη Σουφρίλα υποψήφιος πρόεδρος για την ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Κορινθίας δηλώνει και ο Μιχάλης Παρασκευάς.

Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες. Η ώρα έφτασε! Η Νέα Δημοκρατία οδεύει προς της εσωκομματικές εκλογές της στης 24 Οκτωβρίου. Η αγάπη μου για την παράταξη δεδομένη, η σταθερή στήριξη των απόψεων αταλάντευτη, η πεποίθηση μου να είμαι υπηρέτης των ιδανικών μου και των συνοδοιπόρων μου, οδηγός μου.
Σας ενημερώνω ότι εχθές κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Προέδρου της ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) Κορινθίας. Η καθημερινότητα μας αλλάζει, οι απαιτήσεις πολλές, οι προσδοκίες σας, ακόμα περισσότερες.
Κλείνοντας και ζητώντας την στήριξη σας για το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα είμαι υπηρέτης όλων των Νεοδημοκρατών”.

Μάλιστα, νωρίτερα, ο Μιχάλης Παρασκευάς δημοσιοποίησε και την στήριξη του Βασίλη Νανόπουλου προς το πρόσωπο του, με τον δήμαρχο Κορινθίων να είναι ένας από εκείνους που με την υπογραφή τους στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Κορινθίων για την στήριξη, με την υπογραφή του στην υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Προέδρου της ΔΕΕΠ Κορινθίας“.

Πάντως, το ενδιαφέρον για συμμετοχή στα κομματικά όργανα είναι εξαιρετικά περιορισμένο και είναι χαρακτηριστικό ότι στη Νεμέα δεν εκδηλώθηκε καν ενδιαφέρον για την θέση του προέδρου της τοπικής οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.), στην Κόρινθο μοναδικός υποψήφιος για την ώρα στην ΔΗΜΤΟ Κορίνθου είναι ο Αποστόλης Γεώργαρης, ενώ για την νέα εννεαμελή νέα νομαρχιακή κατατέθηκαν ισάριθμες υποψηφιότητες με αποτέλεσμα να εκλέγονται όλοι, χωρίς εκλογές!

Ειδικότερα, τα νέα μέλη του ΔΣ της ΝΟΔΕ είναι: Αθανασούλη Ελένη, Κορδαλής Νίκος, Κουρούμαλης Σπυρίδων, Μάρας Γεώργιος, Παπαδόπουλου Αικατερίνη, Ρούκης Γεώργιος, Ρωτίδης Χρήστος, Τσαντίλα Μαρία και Φίλη Παρασκευή

Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τις βραχοπτώσεις στους καταρράχτες Λουτρακίου

Previous article

Μια λίμνη γεμάτη με ροζ άνθη από λωτούς. Ένα υπερθέαμα της φύσης στην Ταϊλάνδη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *