ΚΟΡΙΝΘΙΑ

“ΟΧΙ” από το Δ.Σ. Λουτρακίου στην έναρξη συζητήσεων για την μετατροπή της Κ/Ξ σε ΑΕ

0

Με 12 ψήφους κατά και 10 υπέρ, καταψηφίστηκε η “Έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Club Hotel Casino Loutraki s.a. για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε.”, ενώ στη συνέχεια το Σώμα αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή της συζήτησης των υπολοίπων θεμάτων, λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Για την ιστορία, υπέρ της έναρξης ψήφισαν: Φίλιππας Θυμής, Σωτήρης Πέρρας, Σπύρος Ράτης, Δημήτρης Πρωτονοτάριος, Σάκης Παπαθανασίου, Τάσος Σακελλαρίου, Σωτηρία Κορδαλή, Κώστας Δήμου, Θανάσης Γεωργίου και Θανάσης Μουζάκης

Κατά της έναρξης της συζήτησης, ψήφισαν οι: Μαρία Πρωτοπαππά, Παναγιώτης Πέτρου, Σωτήρης Νικολάου, Σακελλαρίου Ευθύμιος, Κώστας Λογοθέτης, Γιάννης Καραπανάγος, Κωστής Σταυρόπουλος, Γιάννης Γλυκοφρύδης, Ζερβός Κωστής, Αλκιβιάδης Δρίτσας, Βασιλείου Δημήτριος, Γιώργος Κοντός,

Απείχαν από την ψηφοφορία, οι Βασίλης Βασιλείου και Θοδωρής Πέτρου.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης, η Μαρία Πρωτοπαππά και ο Γιάννης Καραπανάγος ζήτησαν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το θέμα της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Α.Ε. 
Στην τοποθέτησή της, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τόνισε απευθυνόμενη προς τη Δημοτική Αρχή, πως “δεν έχετε δικαίωμα να απεμπολήσετε δικαιώματα που είναι αδιαπραγμάτευτα” και είναι η ώρα του λαού να αποφασίσει για τα συμφέροντά του, αφού πρόκειται στην ουσία για Δημοτική περιουσία και ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση.
Από τη μεριά του ο ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Αλλάζουμε Μαζί”, απευθυνόμενος προς τη δημοτική αρχή τόνισε πως “για την παράταξή μας, οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει από πέρυσι. Η παράταξή μας, είχε προτείνει εδώ και 2 χρόνια, να γίνει δημοψήφισμα. Η παράταξή μας, είχε προτείνει ότι εφόσον ενδιαφέρονται οι εταίροι μας και έχουν καλές προθέσεις, να έχουμε δείγματα, δεν λέω αποδείξεις“. 

ΠΗΓΗ: LOYTRAKI 365

Σε αποθήκες για το αρχείο της παλιάς νομαρχίας μετατρέπεται το δημόσιο ΚΤΕΟ

Previous article

Σταυρέλης: Κανένα έργο δεν εκτελεί η ΔΕΥΑΚ, όλα έχουν παγώσει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *