ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειρωνική ανακοίνωση του ΜΕΡΑ 25 Κορινθίας κατά του Ψυχογιού

0

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΜΕΡΑ 25 Κορινθίας με αφορμή την πρωτοβουλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργου Ψυχογιού ” να μεταφέρει στη Βουλή και στον υπεύθυνο υπουργό τα αιτήματα της ΟΕΒΕ Κορινθίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου”, ανάμεσα στα οποία είναι και η “κατάργηση της προκαταβολής φόρου και του τέλους επιτηδεύματος…”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΜΕΡΑ 25.

Το ΜΕΡΑ 25 Κορινθίας κατηγορεί τον κ. Ψυχογιό πως το συγκεκριμένο αίτημα υπήρχε και στην διάρκεια των 4,5 χρόνων διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ποτέ να υλοποιηθεί, και αναρωτιέται σκωπτικά αν “ο κ. Ψυχογιός έστειλε το συγκεκριμένο υπόμνημα και στα γραφεία των κ. Τσίπρα και Τσακαλώτου;“.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΜΕΡΑ 25 αναφέρει:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία του Βουλευτή του Ν. Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Ψυχογιού να μεταφέρει στη Βουλή και στον υπεύθυνο  Υπουργό τα αιτήματα της ΟΕΒΕ Κορινθίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου με αφορμή την κινητοποίηση των ανθρώπων της εστίασης στις 16 Νοεμβρίου Η έκπληξή μας οφείλεται στο γεγονός ότι το σημείο 6 των αιτημάτων του κοινής ανακοίνωσης των δύο συνδικαλιστικών φορέων αναφέρει επί  λέξη:

«6.Κατάργηση της προκαταβολής φόρου και του τέλους επιτηδεύματος».

Μα αυτό ακριβώς το αίτημα διατυπώνεται από το σύνολο των συνδικαλιστικών φορέων της μικρομεσαίας επιχείρησης εδώ και 10 χρόνια περίπου και αποτελούσε και προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του 2015! Γιατί  η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν το ικανοποίησε στα τεσσεράμισι χρόνια που κυβέρνησε τόπο; Μήπως ο κ. Ψυχογιός έστειλε το συγκεκριμένο υπόμνημα και στα γραφεία των κ. Τσίπρα και Τσακαλώτου; Να περιμένουμε άραγε και οι υπόλοιποι βουλευτές του Νομού μας (βουλευτές της ΝΔ) να στείλουν την ανακοίνωση στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Γεωργιάδη άραγε;

Επειδή ο κόσμος της μικρομεσαίας επιχείρησης έχει δοκιμαστεί βάναυσα από την πανδημία το μόνο που δεν θέλει αυτήν τη στιγμή είναι η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του αγώνα που δίνει για την επιβίωσή του. Και φυσικά ξέρει πολύ καλά το ποιος έπραξε και πράττει προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του. Οι υπογραφές στα μνημόνια είναι πρόσφατες άλλωστε.

Στη Βουλή φέρνει ο Ψυχογιός την ανάγκη στήριξης των ελαιοπαραγωγών της Κορινθίας

Previous article

Τον Εθνικό υποδέχεται ο ΚΑΟΚ την Κυριακή στις 17:00

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *