ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία για Κόρινθο και Κύψελο

0

Στο Στάδιο Κορίνθου, Κόρινθος και Κύψελος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που πήγε κυρίως στη δύναμη και δεν είχε καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Η Κόρινθος διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου φτάνοντας τους 32 βαθμούς, ενώ ο Κύψελος πήγε στους 27 και απέχει μόλις ένα πόντο από τη προνομιούχο τριάδα.

Το ματς ήταν κλειστό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, καθώς υπερίσχυσαν η δύναμη, το πάθος και οι μονομαχίες. Η Κόρινθος ήταν πιο επικίνδυνη, καθώς δημιούργησε 3-4 καλές στιγμές σε αντίθεση με τον Κύψελο, που πέρα από το γκολ, δεν μπόρεσε να φτιάξει άλλες κλασικές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν επηρεασμένοι από κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο του Σταδίου και δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πατούσαν καλύτερα στο α’ μέρος και στο 37’ πήραν το προβάδισμα.

Ο Ντάσης απέκρουσε το σουτ του Στρατίκη και στην επαναφορά, ο Χαλίλη ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Άμεσα πάντως, ήρθε η απάντηση του Κύψελου. Στο 45’ ο Αμπαδιωτάκης είχε σουτ στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, από τη σέντρα του Γκιγκέλου, ο Δόσης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Το ντέρμπι παρέμεινε κλειστό και στο β’ 45λεπτο, με αρκετά λάθη εκατέρωθεν, δυνατές μονομαχίες και χαμηλό τέμπο. Οι άμυνες λειτούργησαν καλά, ενώ επιθετικά, έλειψαν οι σωστές λύσεις και η ουσία και από τις δύο ομάδες. Στο τελευταίο 10λεπτο φάνηκε κάποια διάθεση για ρίσκο χωρίς ωστόσο, να αλλάξει το 1-1. Στο 89’ η Κόρινθος βγήκε στην κόντρα, άλλα το αριστερό σουτ του Στασινόπουλου πέρασε άουτ.

Στο 90’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για την Κόρινθο ο Σκούπας, για ένα φάουλ στον Αράπογλου.

Διαιτητής: Ρούτσης

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κοκολέσης, Ανυφαντής, Σκούπας, Πολυδωρόπουλος, Παππάς, Χόντια, Γκόμεζ (90’ Ράμφος), Ντερτιλής, Στρατίκης,  Στασινόπουλος, Χαλίλη (80’ Μορέιρα)

ΚΥΨΕΛΟΣ: Ντάσης, Ροθώνης, Γκιγκέλος, Σταύρου, Μαλαχάτης, Δέδες (65’ Καντιλιεράκης), Τσιωτάκης, Δόσης (60’ Καλιοτζής), Κονιδάρης, Αμπαδιωτάκης, Αράπογλου (90’ Ζάχος)

Πηγή: https://stisentra.gr/

 

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε σπίτι στην Κορινθία

Previous article

«Η κάλπικη λίρα»: Η αριστουργηματική ταινία του 1955 με τις διεθνείς διακρίσεις. Για πολλούς η κορυφαία ελληνική ταινία όλων των εποχών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *