ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βαρέθηκε να περιμένει τον Σταματόπουλο 5 χρόνια και ανέλαβε δράση ο πρόεδρος του Στενού

0

Την απόλυτη εγκατάλειψη των ορεινών περιοχών του δήμου Σικυωνίων και την άοκνη προσπάθεια των τοπικών προέδρων να ανταποκριθούν στο ύψος των καθηκόντων τους αναδεικνύει η ανάρτηση απελπισίας του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Στενού του δήμου Σικυωνίων Χρήστου Ντρούλια, στο facebook. Στην ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται απο φωτογραφίες, ο κ. Ντρούλιας αναφέρει ότι εδώ και πέντε χρόνια παρακαλά τον δήμο να στείλει ένα φορτηγό, για να στρώσει χαλίκι τον μοναδικό δρόμο που ενώνει το χωριό με το σχολείο. Εις μάτην όμως…

Ο λύκος γιατί έχει τον σβέρκο του χοντρό, ξέρετε; Γιατί κάνει τις δουλειές μόνος του…

Δημοτικός δρόμος εν έτει 2021, μέσα στην λάσπη και στην λακούβα. Πέντε χρόνια τους παρακαλάω να ρίξουν 5 τσουβάλια τσιμέντο και ένα κυβικό άμμο. Δεν το κάνουν. Τους είπα να φέρουν ένα αυτοκίνητο χαλίκι να κλείσει η κακιά λακούβα και να σκεπάσει την λάσπη. Ούτε αυτό το έκαναν.
Το έκανα εγώ, λοιπόν, με 10 καρότσια χώμα, για να έρχεται το TAXI να παίρνει τα παιδιά κάθε πρωί για το σχολείο, για να μην κατέβουν στον κεντρικό δρόμο μεσα στο κρύο και την βροχή να τα πάρει το TAXI για να πάνε για το σχολείο…”, αναφέρει ο απογοητευμένος πρόεδρος.

Το θέμα ανεδειξε και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον δήμο Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, ο οποίος σχολίασε δηκτικά:

“Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του Δήμου Σικυωνίων, των μεγάλων έργων και των εκατομμυρίων, του “αναπτυξιακού συνδρόμου Σταματόπουλου” και της διακυβέρνησης μίας Δημοτικής Αρχής που θέλει να πείσει ότι έχει φέρει στον Δήμο ανάπτυξη. Οι δημότες απαιτούν καθαρά λόγια και δικαιούται τον σεβασμό!

Τι μας δείχνει αυτη η εικόνα; Τον Πρόεδρο της Τ.Κ. ΣΤΕΝΟΥ να ρίχνει χαλίκι και να κλείνει τρύπες για να φτιάξει ένα Δημοτικό δρόμο ώστε να μπορεί να περνάει το ΤΑΞΙ για να παίρνει τα παιδιά για το σχολείο εν έτει 2021! Ο Πρόεδρος παρακαλάει 5 χρόνια και δεν εισακούστηκε… έτσι είναι μόνος του στο πλάνο, χωρίς Σταματόπουλο να φωτογραφίζεται δίπλα στα έργα!

Έχασε την ευκαιρία να βάλει τη γαλότσα ο Δήμαρχος και το σκισμένο του σακάκι, να αφηγηθεί μια προσωπική ιστορία της παιδικής του ηλικίας και να μας δείξει πως φτιάχνεται ένας δρόμος. Κοινώς έχασε μια ευκαιρία να λαϊκίσει.

Αυτή είναι η “κατά Σταματόπουλον” ανάπτυξη για τον Φενεό και για τον Δήμο Σικυωνίων. Και όσο κι αν μας παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες αυτή ειναι η καθημερινότητα πολλών Προέδρων, που παλεύουν μόνοι τους για να σταθούν στο ύψος των καθηκόντων τους.

Τους συγχαίρω για τον αγώνα που δίνουν και ας είναι εκτός του “φωτογραφικού κολάζ” του Δημάρχου και της εικονικής του ανάπτυξης.

Οι τεχνολογικές εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων που άλλαξαν τον κόσμο. Διαβάστε ονομαστικά 45 από αυτές

Previous article

Ολοκληρώνεται ο πολεοδομικός σχεδιασμός για όλη την Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *