ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΟΡΙΝΘΙΑ

Θρήνος στο Λουτράκι για το 5χρονο αγγελούδι «Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο» (video)

0

Έφυγε δυστυχώς χθες από τη ζωή ο μικρός Γρηγόρης μετά τη δύσκολη μάχη που έδινε ενάντια στον καρκίνο από 18 μηνών.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η γνωστή δημοσιογράφος συνάντησε τον μικρό, όπου και της εκδήλωσε την επιθυμία της για το δώρο που θα ήθελε από τον Άγιο Βασίλη.

Το δώρο από τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τον μικρό Γρηγόρη

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη του έστειλε την κουζίνα που ονειρευόταν να αποκτήσει: «Όταν ήρθε η κουζίνα χάρηκε τόσο πολύ που έβγαλε μια κραυγή χαράς. Την ανοίξαμε μαζί, την φτιάξαμε και παίξαμε» δήλωσε η μητέρα του αγοριού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Μαρίνα, η μητέρα του Γρηγόρη είχε εξομολογηθεί πως ο γιος της, ενώ είχε ξεπεράσει τον πρώτο κίνδυνο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά, γιατί παρουσίασε υποτροπή και μετάσταση στη σπονδυλική στήλη.

Τι δήλωσε η μητέρα για τη μάχη που έδινε ο μικρός Γρηγόρης

Η ίδια βαθιά συγκινημένη μίλησε για την απώλεια του γιου της αναφέροντας: «Θα μου λείψει πολύ το παιδάκι μου. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω όλο αυτό. Ήταν πολύ δυνατός, εδώ και 4 χρόνια πάλευε. Κατάφερε όσο μπορούσε. Απλά τώρα κουράστηκε πολύ, δεν μπορούσε άλλο. Τον είχα αγκαλιά όλη την ώρα, δεν τον άφησα στιγμή. Πόναγε τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ και μου το έλεγε: “Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο”. Πιστεύω πως τώρα το κορμάκι του ξεκουράζεται».

«Όλο αυτό με δίδαξε ένα πράγμα: όσο είναι τα παιδιά μας μικρά να είμαστε κοντά τους και να τα προσέχουμε. Εγώ δούλευα και δεν τον είχα κοντά μου, τον είχε η μαμά μου. Μετά όταν έγινε όλο αυτό είπα: “Έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να ζήσω το παιδί μου;”»

κατέληξε.

Ευχάριστα νέα από τη Νότια Αφρική: το κύμα της Ομικρον τελείωσε αναπάντεχα γρήγορα

Previous article

Οι εικόνες του 2021 που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη της Ελλάδας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *