ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Δύο νέα θύματα από τον κορονοϊό θρήνησε στην αυγή του νέου χρόνου η Κορινθία

0

Το Καλαμάκι και το Κιάτο, αλλά και ολόκληρος ο νομός Κορινθίας, πενθούν για την απώλεια δυο ακόμα ανθρώπων που έχασαν την μάχη με τον κορονοιό στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο ένας ήταν ο πατέρας Βασίλειος, ιερέας στον Ναό Αγίων Αναργύρων στο Καλαμάκι, ο οποίος κηδεύεται αυτή την ώρα στο Καλαμάκι. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ενορία του αλλά και για όποιον τον γνώριζε. Με βαθιά αγάπη στον Θεό, κήρυττε το έργο του και μετέδιδε γύρω του μόνο αγάπη.

Ο δεύτερος ήταν ο Θανάσης Καλλιανιώτης, ένας 48χρονος εργαζόμενος στο Καζίνο Λουτρακίου με καταγωγή από το Κιάτο, πατέρας ενός παιδιού. Ο Θανάσης, Σάκης για τους φίλους του, ήταν ένας εξαιρετικός, ευγενικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων. “έφυγε” τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς και κηδεύτηκε στο Κιάτο, χτες το πρωί.

Και οι δύο συνάνθρωποί μας είχαν νοσήσει από κορονοϊό τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου, και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου και διασωληνώθηκαν. Έδωσα ν μάχη μέχρι και το τέλος της χρονιάς, αλλά τελικά άφησαν την τελευταία τους πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Δραματικό SOS από το Νοσοκομείο Κορίνθου που παραμένει χωρίς πνευμονολόγο – ελπίδες πως θα έρθει εντός του μήνα

Previous article

Πιστοποιητικό νόσησης: Ποιοι θα το βγάζουν μόνο με rapid test-Ποιοι θα χρειάζονται και PCR

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *