ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Χιόνι προβλέπει η ΕΜΥ και στην Κόρινθο αυτή την εβδομάδα!

0

Δύσκολη προμηνύεται καιρικά αυτή η εβδομάδα, καθώς η κάθοδος των ψυχρών αερίων μαζών προς τη χώρα μας, η οποία ξεκίνησε με την κακοκαιρία Διομήδης (10-12/01/2022), αναμένεται να συνεχιστεί κατά κύματα και κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, αυξημένες είναι οι πιθανότητες, ώστε η ψυχρή εισβολή που θα εκδηλωθεί το Σαββατοκύριακο 22-23/01, να είναι η εντονότερη, καθώς θα μεταφέρει θαλάσσιες πολικές αέριες μάζες.

Αποτέλεσμα; Σύμφωνα με την σημερινή πρόβλεψη της ΕΜΥ, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στην Κόρινθο νωρίς το πρωί θα βρέχει, ενώ το βράδυ, η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας θα προκαλέσει χιόνι! Ενδιαφέρον έχει ακόμα το γεγονός πως ενώ την Παρασκευή προβλέπεται αίθριος καιρός με θερμοκρασία που θα φτάσει στις 2 το μεσημέρι τους 15 βαθμούς, 24 ώρες αργότερα, το Σάββατο το μεσημέρι η θερμοκρασία θα πέσει στους 3!

Ανάλογος θα είναι ο καιρός και στις άλλες παραλιακές περιοχές της Κορινθίας, όπως το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και το Λουτράκι, αλλά και το Βέλο, όπου επίσης καθ όλη την εβδομάδα οι θερμοκρασίες θα ανεβοκατεβαίνουν κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, ενώ προβλέπεται ήλιος με …δόντια τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας και ελαφριά χιονόπτωση το Σάββατο.

Αντίθετα στα ορεινά, (Τρίκαλα, Φενεός) το κρύο θα είναι δριμύ όλη την εβδομάδα και οι χιοινοπτώσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή.

(VIDEO) Δείτε πως σήκωσαν -κυριολεκτικά- οι ληστές, το χρηματοκιβώτιο των 300 κιλών στο Κιάτο

Previous article

Το Διοικητήριο στην Ποσειδωνία, οι πιέσεις στον δήμαρχο, η δικαίωση και οι προτάσεις μου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.