ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρχίζει σήμερα η δίκη του – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

0

O εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην παρουσιαστή για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του

Στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει σήμερα Τετάρτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως από τη στιγμή που πλέον η κατηγορία έχει μετατραπεί σε κακούργημα, το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ως αναρμόδιο, αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση σε Κακουργοδικείο σε νέα ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην παρουσιαστή για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβασε σε sites ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Απολογούνται τρεις εκ των συλληφθέντων, διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο

Previous article

Ο πρώην διευθυντής της Μοσάντ: Πιθανή η εμπλοκή Ελλάδας – Τουρκίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *