ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το κόλπο με το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου που δείχνει αν σας απατάει

0

Το τρικ με το καθρεφτάκι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει γίνει viral.

Ένα έξυπνο κόλπο που μπορεί να δείξει αν ο σύντροφός σας μπορεί να σας απατάει αποκάλυψε μια γυναίκα. Η χρήστης @aurielouisse του TikTok ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει ήδη viral και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα social media.

Η γυναίκα που βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο, ανοίγει το καθρεφτάκι από το εσωτερικό σκίαστρο της πλευράς του συνοδηγού και το αφήνει μέχρι τη μέση. Στη συνέχεια κατεβάζει το πορτάκι από το αλεξήλιο-σκίαστρο, αφήνοντας τον καθρέφτη μέχρι τη μέση.

Έτσι αν την επόμενη φορά μπει στο αυτοκίνητο και βρει σε διαφορετική θέση τον καθρέφτη, σημαίνει ότι κάποιο άλλο άτομο κάθισε και τον έκλεισε. Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που χρησιμοποιούν τον καθρέφτη για να βλέπουν το πρόσωπό τους.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, με 750.000 likes και περισσότερα από 1.000 σχόλια στο TikTok.

Κάποιος χρήστης πάντως, τόνισε: «Τα αγόρια χρησιμοποιούν επίσης το καθρεφτάκι. Η μαμά ή η αδελφή ή κάποιος άλλος από την οικογένεια θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν. Μπορεί να τον χρησιμοποίησε ο ίδιος. Εάν δεν τον εμπιστεύεσαι, χώρισε τον».

https://www.tiktok.com/@aurielouisse?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&referer_video_id=7057107880167722246&refer=embed

«The Power of the Dog»: Η συγκλονιστική ταινία του Netflix με το απρόσμενο τέλος που θα σαρώσει τα Οσκαρ

Previous article

Ερντογάν: Έβαλε στο στόχαστρο τον χρυσό των Τούρκων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *