ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σινεμά / Νεα –Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη βιογραφική ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ

0

Η ζωή του Elvis Presley «ζωντανεύει» στη μεγάλη οθόνη και έχουμε το πρώτο trailer.

Όπως είχε γίνει γνωστό τον Νοέμβριο του 2021, η ζωή του Elvis Presley θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον Baz Luhrmann, ο οποίος έγινε γνωστός από τις ταινίες του «Moulin Rouge!» και «The Great Gatsby».

Τον Elvis Presley θα υποδυθεί ο Austin Butler, ενώ στον ρόλο του μάνατζέρ του, Tom Parker, θα δούμε τον Οσκαρικό  Tom Hanks.Την γυναίκα του Elvis, Priscilla, θα υποδυθεί η Olivia DeJonge, ενώ το cast της ταινίας θα συμπληρώσουν οι εξής: Maggie Gyllenhaal, Rufus Sewell, Yola, Gary Clark Jr., Shonka Dukureh, Shannon Sanders, Lenesha Randolph, Jordan Holland, Kelvin Harrison Jr. και Alton Mason.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η αρχική σκέψη του Baz Luhrman για τον ρόλο του Elvis ήθελε ως πρωταγωνιστή κάποιον από τους Miles Teller, Ansel Elgort, Harry Styles και Aaron Taylor-Johnson. Η ερμηνεία του Austin Butler στο «The Iceman Cometh» στο Broadway απέναντι στον Denzel Washington ήταν αυτή που του χάρισε τον ρόλο του Elvis.

Στο νέο θέατρο Χιλιομοδίου το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου – Πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Κορίνθου και Συρακουσών

Previous article

Ευρεσιτεχνίες απο το παρελθόν – Με τη βενζίνη κοντά στα 2 ευρώ, ούτε το βενζινοκίνητο πατίνι σου δε μπορείς να γεμίσεις.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.