ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ξυλοδαρμό καταγγέλλει βασικός μάρτυρας της υπόθεσης Βαλυράκη

0

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε βασικός μάρτυρας της υπόθεσης του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη. Καταγγέλλει ότι δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό αλλά και εκφοβισμό από άγνωστους δράστες.

Σύμφωνα με το eviathema.gr το θύμα μετά την επίθεση προσέφυγε στην εισαγγελία Χαλκίδος όπου κατέθεσε μήνυση. Εκτός από τον ξυλοδαρμό του καταγγέλλει ότι οι δράστες τον εκφόβισαν και τον προειδοποίησαν να προσέξει τι θα πει στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του μάρτυρα: «Σήμερα 21 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους υπεβλήθη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για λογαριασμό του εντολέα μου, Ευάγγελου Ασμάνη, αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, κατά αγνώστων δραστών.

Στις 8 Φεβρουάριου, κουκουλοφόροι δράστες οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μαύρο Ford Focus χωρίς πινακίδες, κύκλωσαν τον Ασμάνη, του προκάλεσαν ελαφρά τραύματα και τον απείλησαν να “προσέξει καλά τι θα πει” και “πώς θα το πει” όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυρακη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον “λιώσουν”.

Ο εντολέας μου βιώνει κλίμα τρομοκρατίας στον τόπο που ζει από σκοτεινές δυνάμεις που έχουν συνασπιστεί προκειμένου ο φάκελος του θανάτου της υπόθεσης Βαλυράκη να κλείσει ως ένα θαλάσσιο ατύχημα» καταλήγει ο δικηγόρος Δημήτρης Μπάρδης.

Ουκρανία: Φόβοι για ανοιχτή σύγκρουση

Previous article

Σινεμά / Νεα – «Ο άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Τα μαύρα ξωτικά και οι ρατσιστές του πληκτρολογίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *