ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή» λέει ο Αλέξης Κούγιας

0

Παρότι δεν έχει εμπλακεί στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ότι «θα τους είχε κλείσει όλους στη φυλακή.

«Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή. Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση – Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Οι έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζονται και οι εξελίξεις  «τρέχουν» με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθημερινά νέα σενάρια για το πού και το ποιος ευθύνεται που τρία αγγελούδια «έσβησαν».

Οι 30 κρίσιμες μέρες που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών είναι αυτές που περιλαμβάνουν το θάνατο της μικρής Ίριδας στην κούνια του σπιτιού, στην αιφνιδιαστική ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας λίγες μέρες μετά και από εκεί στην επανασύνδεση των γονιών λίγο πριν χάσει τη μάχη και το τρίτο τους παιδί. Ο στόχος είναι να διαπιστωθεί αν τα δραματικά γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News και αν υπάρχουν στοιχεία – κλειδιά για την υπόθεση.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας, φαίνεται να παρατηρούν πως μέσα στο διάστημα, εκτός από το θάνατο της μικρής Ίριδας και την κηδεία της, μέλος της οικογένειας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με νευρολογικής φύσεως προβλήματα και λίγο αργότερα καταγράφεται η αιφνιδιαστική ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στην κατάθεση της η θεία των παιδιών αναφέρει πως βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της προκειμένου να την βοηθήσει «με τα ανήλικα τέκνα της και ιδιαίτερα με το μωρό της, καθόσον με τον σύζυγό της είναι σε διάσταση». Το ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου οι γονείς παρέμεναν σε διάσταση και μετά την κηδεία του μωρού τους ενώ δεν υπήρξε επανένωση ούτε λίγες μέρες μετά, όταν έπαθε την ανακοπή η μικρή Τζωρτζίνα.

Ενέργεια: Συναγερμός για επάρκεια και τιμές

Previous article

«Τα τουρκικά UAV εύκολα καταρρίπτονται»! Οι Ρώσοι «διάβασαν» τα συντρίμμια όσων κατέρριψαν στη Λιβύη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.