ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υιοθέτηση δύο αδέσποτων σκύλων στην Κόρινθο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -συνδρομή της Περιφέρειας στο καταφύγιο του Δήμου Σπάρτης

0

Την πράξη αναδοχής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου δύο αδέσποτων σκύλων, τους οποίους πλέον θα φροντίζει η Περιφέρεια, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σήμερα, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας.

Τα δύο αυτά σκυλιά, στα οποία θα παρέχεται όλη η απαιτούμενη φροντίδα, θα αξιοποιηθούν ως φύλακες στον όρχο βαρέων οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στο θέμα του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Σπάρτης, έχει ξεκινήσει μία ευρύτερη κινητοποίηση και πλέον συνδράμουν εθελοντικές φιλοζωικές οργανώσεις, τόσο με παρουσία στον χώρο φιλοξενίας, όσο και με προσφορά ειδών.

Από την πλευρά της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, δήλωσε ο περιφερειάρχης, σε συνεννόηση με τον Δήμο Σπάρτης, προβαίνει σε σειρά διαδικασιών και στην προμήθεια ειδών προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων στο εν λόγω καταφύγιο.

Ο ρωσικός στρατός προ των πυλών της Χερσώνας – Γιγαντιαία οχηματοπομπή βόρεια του Κιέβου-Η Ρωσία μετακινεί στρατεύματα από Άπω Ανατολή

Previous article

Έρευνα: Ηταν μονόδρομος για τον Βενιζέλο να δεχθεί την απόβαση στη Σμύρνη;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *