ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για λίγους… Υπερπολυτελείς πλωτές βίλες από κρητική εταιρεία! (φωτο – βίντεο)

0

Όλες οι ανέσεις και η πολυτέλεια μέσα σε 325 τ.μ. πλωτής κομψότητας

Μια καινοτόμος ιδέα παίρνει σάρκα και οστά από μια κρητική real estate εταιρεία, που παντρεύει την πολυτέλεια, την κομψότητα και την πρωτοπορία, αναγάγοντας σε άλλο επίπεδο την εμπειρία θαλάσσιας πολυτελούς διαβίωσης.

Οι εντυπωσιακές αυτές πλωτές επαύλεις εκτείνονται σε χώρους 325 τ.μ., υψηλής αισθητικής και άνεσης, που διαθέτουν τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και καλύπτουν τις πιο ακριβές απαιτήσεις.

Είναι πλήρως εξοπλισμένες και επιπλωμένες, ενώ οι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το φινίρισμα της διακόσμησης, των επίπλων και τον εξοπλισμό.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν 24ωρη υπηρεσία δωματίου, μπάτλερ, θυρωρείο και καθημερινή υπηρεσία από καμαριέρα.

Οι πλωτές αυτές επαύλεις και όλες οι προσφερόμενες παροχές διατίθενται από μια κρητική εταιρεία, την Ktimatemporiki Real Estate, που διαθέτει τις βίλες σε διάφορες χώρες παγκοσμίως και κατ’ αποκλειστικότητα στο Ισραήλ.

Οι πλωτές βίλες είναι ιδανικές καθώς συνδυάζουν τη δυνατότητα εμπειρίας της πλωτής διαβίωσης, της πολυτέλειας και της ιδιωτικότητας.

Οι δυνατότητες πλοήγησης και σταθερότητας κάθε πλωτής βίλας επιτρέπουν την προσέγγιση σε οποιοδήποτε resort, ειδυλλιακό σημείο ή ιδιωτική περιοχή.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης αναγκών ταξιδιού με ιδιωτικά τζετ έχοντας πρόσβαση στον ιδιόκτητο στόλο ιδιωτικών αεροσκαφών της εταιρείας.

Η φύση βρίσκει πάντα το δρόμο

Previous article

Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *