ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Euroferry Olympia: Στους 11 οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα

0

Οι δυο τελευταίοι οδηγοί φορτηγών που αγνοούνταν στο ιταλικό πλοίο «Euroferry Olympia» μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε αυτό στις 18 Φεβρουαρίου, βορειοανατολικά της Ερρεικούσας, εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης.

Έτσι οι νεκροί από αυτό το τραγικό δυστύχημα ανέρχονται πλέον στους 11. Οι διασώστες βρήκαν τους δυο οδηγούς από τη Βουλγαρία στο 3ο γκαράζ, σε αυτό δηλαδή που είχε εκδηλωθεί αρχικά η φωτιά.

Το πλοίο παραμένει στο λιμάνι Πλατυγιαλίου Αιτωλοακαρνανίας, όπου μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα για λόγους ασφαλείας, και όλες αυτές τις ημέρες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και των συνεργείων ναυαγιαίρεσης συνέχιζαν καθημερινά τις προσπάθειες εκφόρτωσης των καμένων ολοσχερώς αυτοκινήτων από το εσωτερικό του.

Το έργο εκφόρτωσης των 153 φορτηγών και των 25 ΙΧ αυτοκινήτων που υπήρχαν στα τέσσερα γκαράζ του πλοίου ήταν εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο. Τώρα πλέον θα γίνει απάντληση των καυσίμων από τις δεξαμενές του και στη συνέχεια το πλοίο θα μεταφερθεί.

Ζήρεια

Previous article

Φάρσαλα: Άφαντος ο ιερέας που υπεξαίρεσε 3,8 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *