ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Το Σάββατο τα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του νέου γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων

0

Tα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 στις12.00 το μεσημέρι…

Οι εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίων Θεοδώρων, ύστερα από τις σοβαρές φθορές που υπέστη με την καταστροφική κακοκαιρία του “Γηρυόνη” που έπληξε την περιοχή τον Νοέμβριο του 2019.

Είχαν προϋπολογισμό 300.000 ευρω και αφορούσαν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, του περιφερειακού τάπητα, καθώς επίσης, σε επισκευές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές.

Η ανακατασκευή του γηπέδου πραγματοποιήθηκε μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα Αθλητικά Σωματεία και εν γένει στους αθλητές και τους πολίτες, ο συνθετικός χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου πληροί τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA και αναμένεται να λάβει το σήμα πιστοποίησης (field certificate), σύμφωνα με το πρόγραμμα “FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF – FIFA QUALITY”.

Ο Πράτος έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον Πέλοπα (1-0 τον Τενεάτη)

Previous article

Δήμος Κορινθίων προς δημότες: καθαρίστε τα οικόπεδά σας για να μην κινδυνέψουμε από φωτιές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *