ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίνδυνος για καθυστερήσεις καταβολής συντάξεων σε 16 περιοχές από τα ΕΛΤΑ. Περιλαμβάνετε και η Κόρινθος

0

Χωρίς τέλος το ψηφιακό φιάσκο στα Ελληνικά Ταχυδρομεία δέκα μέρες μετά την επίθεση «χάκερ» που είχε ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι από τους servers να παραμείνουν εκτός λειτουργίας και τα δεκάδες καταστήματα να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες.

Τα ΕΛΤΑ προειδοποιούν τώρα, μετά από ειδοποίηση που έλαβαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για καθυστερήσεις στην καταβολή συντάξεων σε 16 περιοχές της χώρα, λόγω της τεχνικής βλάβης στο περιβάλλον υποστήριξης των μηχανογραφικών εφαρμογών γραφείων παρακαταθηκών στην περιφέρεια.

Ανακοίνωσαν ότι σημειώθηκε καθυστέρηση στην προώθηση προς τα ΕΛΤΑ των αιτηθέντων χρηματικών ποσών συντάξεων στις παρακάτω περιοχές, η οποία ενδέχεται να έχει ως επίπτωση την χρονική καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων.

Οι περιοχές που πιθανόν να επηρεαστούν είναι: Άρτα, Έδεσσα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καρπενήσι, Κιλκίς, Κοζάνη, Κόρινθος, Λάρισα, Μεσολόγγι, Πρέβεζα, Σύρος, Τρίκαλα και Χαλκίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω του δημόσιου οργανισμού δίνονται οι συντάξεις 500.000 ανθρώπων και ότι συνολικά διακινούνται τουλάχιστον 5 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

ΟΑΕΔ: Στις 4 Απριλίου ξεκινά η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

Previous article

Δήμος Κορινθίων: φαινόμενα βανδαλισμών σε κόκκινους κάδους ανακύκλωσης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *