ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Με επιτυχία η ημερίδα για τον Τουρισμό στο Επιμελητήριο Κορινθίας

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου 2021 η ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα την τουριστική προβολή του Νομού, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, Δημήτρη Φραγκάκη.

Ο κ. Φραγκάκης παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιο του ΕΟΤ για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, ένα σχέδιο που εστιάζει στον εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος, επενδύοντας στην αυθεντικότητα και την ξεχωριστή ταυτότητα του τόπου μας και των ανθρώπων της.και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στον Γενικό Γραμματέα και στους φορείς.

Αντικείμενο της συζήτησης  ήταν η υλοποίηση δράσεων στρατηγικού σχεδιασμού εν όψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου Που αφορούν στην Κορινθία, καθώς και η ενημέρωση για θεσμικά και οικονομικά θέματα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι φορείς συστήθηκαν στον κ. Φραγκάκη και τοποθετήθηκαν ενώ ο Γενικός Γραμματέας απάντησε σχολαστικά στις παρατηρήσεις που του τέθηκαν. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο ΕΟΤ θα υποστηρίξει προτάσεις και ιδέες που έχουν ως στόχο να κάνουν πιο δυνατή την τουριστική παρουσία της Κορινθίας, όπως πχ. την ίδρυση ενός οργανισμού τουρισμού για την Κορινθία.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα και όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την πετυχημένη ενημερωτική ημερίδα η οποία έκλεισε με την πεποίθηση όλων ότι το στοίχημα για το φετινό τουρισμό δεν θα χαθεί.

(ΦΩΤΟ ΑΠΌ ΤΟ LOUTRAKI BLOG)

Παραμένει αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας ο Τετράδης

Previous article

Βασίλης Ταγαράς: 3 νέες δομές ΚΔΑΠ από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *