ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στην παράταξη Πνοή Δημιουργίας προσχώρησε ο Κώστας Μαυραγάνης

0

Ανακοίνωση προσχώρησής του στον Συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη εξέδωσε ο Κώστας Μαυραγάνης – Οικονομολόγος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2019 στον Δήμο Κορινθίων με τον Συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του πρώην Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στις σημερινές, ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες συνεκτιμώντας τα προβλήματα και το μέλλον του Δήμου Κορινθίων ενώνω τις δυνάμεις μου, γνώσεις-εμπειρίες της ανθρώπινης, επαγγελματικής κ επιστημονικής μου δραστηριότητας με τον συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη.

Ο Δήμος μας για να μπορεί να αναπτυχθεί , να ομορφύνει, για να μπορέσει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματά του χρειάζεται έμπειρους, άφθαρτους, έντιμους για μια νέα αρχή με όραμα – σχέδιο εφαρμόσιμο κ που θα έχει στο επίκεντρό του το πολυτιμότερο κεφάλαιο του: τους ανθρώπους του! Τις δυνατότητες και τις ανάγκες τους.

Για έναν Δήμο υπερσύγχρονο, με καθαριότητα, συγκοινωνίες, ασφάλεια, διαφάνεια, κοινωνική προστασία ,πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητισμό ,έργα υποδομής κ θέσεις εργασίας, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες κ επιχειρηματικά συμφέροντα, περνώντας από την συντήρηση και την οπισθοδρόμηση από την συμβατικότητα και την βραδυπορία, στον εκσυγχρονισμό και τις ραγδαίες ταχύτητες, των απαιτήσεων και των επιταγών της νέας εποχής.

Ο συνδυασμός Πνοή Δημιουργίας «ένας συνδυασμός ψυχής» προτάσσοντας τα προβλήματα του Δήμου και έχοντας πάνω από όλα την ιδεολογία του Δήμου με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρέλη, και τους συνεργάτες του, μακριά από τα μεγάλα γραφεία και τις φιέστες, αλλά στους δρόμους και στα μαγαζιά, δίπλα στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών εγγυάται την πρόοδο, την ανάπτυξη, την προκοπή και την ευημερία αυτού του τόπου.

O πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην αυτοδιοικητική ιστορία. Είναι αυτός που με τους συνεργάτες του πρόσφερε πολλά, σηματοδότησε μια νέα εποχή. Τον σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε το έργο του. Αλλά κάποια στιγμή όλα κάνουν τον κύκλο τους, πρέπει να γίνονται αλλαγές , να δοκιμάζονται νέα πρόσωπα κ νέες ιδέες.

Η κοινωνία δεν σου χαρίζει, την εμπιστοσύνη της. Την δανείζει, και στα τέσσερα χρόνια ή στην ανανεώνει ή την δίνει σε άλλον. Η ιστορία λοιπόν διδάσκει ότι σε κάθε πολιτικό αρκούν 2-3 θητείες για να αναδείξει το έργο του και το πρόγραμμά του.

Βασικός κανόνας στη δημοκρατία και στη παράταξή μας είναι η εναλλαγή ρόλων θέσεων και αξιωμάτων. Κύρια χαρακτηριστικά του Νίκου Σταυρέλη τον οποίο γνωρίζω προσωπικά είναι η ηθική και η εντιμότητα που τον διακρίνει. Έχει εμπειρία, ωριμότητα, ικανότητα, άριστη γνώση της αυτοδιοίκησης ,εκσυγχρονιστικό μεταρρυθμιστικό όραμα βαθιά δουλεμένο. Είναι τολμηρός, μαχητικός, αποφασιστικός μιλάει ξεκάθαρα, δεν κρύβεται, δεν αποφεύγει, δεν καμουφλάρει. Διαθέτει το βάρος και το ειδικό προφίλ για την αλλαγή προς τα εμπρός, όπως επίσης και ένα αυθεντικά λαϊκό κανάλι επικοινωνίας, με όλο τον κόσμο που με γνώμονα το σκοπό που υπηρετεί, και την αγάπη για τους δημότες/τισες είναι ο κινητήριος μοχλός για να αλλάξει τον Δήμο Κορινθίων και να τον παραδώσει στις επόμενες γενιές πολύ καλύτερο…

Πέλοπας – Πανκαμαριακός στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας

Previous article

«Κλέβουν νερό από το αυλάκι του ΑΟΣΑΚ»! Τι κάνει ο Οργανισμός ;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *