ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλμα τίτλου για τον Τενεάτη, ισοπαλία για την Κόρινθο στο ντέρμπι

0

Μεγάλη νίκη πέτυχε στο Ξυλόκαστρο ο Τενεάτης και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι του Κιάτου έπιασε την Κόρινθο στην κορυφή. Στην μάχη του τίτλου μπήκε και το Λουτράκι μετά τι διπλό στην έδρα της Ελλάδας Βέλου.

Ειδικότερα, στο Κιάτο, Πέλοπας και Κόρινθος έμειναν στο 0-0. Σε γεμάτο γήπεδο παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με πάθος, μονομαχίες και πολλή δύναμη. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και αρκετά κλειστό με τις ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στα μετόπισθεν και χωρίς τη διάθεση να ρισκάρουν.
Έτσι η Κόρινθος πήρε ένα πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό, έφτασε τους 15 και διατηρήθηκε στην κορυφή, ενώ ο Πέλοπας πήγε στους 12, δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία.

Στο Ξυλοκάστρο ο Τενεάτης επικράτησε 0-1 του Ηρακλή. Η ομάδα των Αθικίων εμφανίστηκε ψυχωμένη, αποφασισμένη, αλλά κυρίως ουσιαστική. Ο Ηρακλής παρότι προσπάθησε πολύ, βρέθηκε σε μέτρια μέρα και δεν βρήκε τις λύσεις επιθετικά.
Πλέον, ο Τενεάτης έφτασε τους 15 βαθμούς, «πιάνοντας» την Κόρινθο, που υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Από την άλλη, ο Ηρακλής έχασε σημαντικό έδαφος, καθώς έμεινε στους 8 βαθμούς και περιμένει την εκδίκαση της έφεσης για τον αγώνα με την Κόρινθο, για να μάθει αν μπορεί να ελπίζει για τη συνέχεια.

Τέλος, στο Βέλο ο ΑΟ Λουτράκι επικράτησε 1-2 της τοπικής Ελλάδας και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου. Η νίκη έφερε τον ΑΟΛ στους 12 βαθμούς, σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ, ενώ η Ελλάς έμεινε στους 7 βαθμούς.
Σε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητα και με καλό ρυθμό ανά διαστήματα, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, με τον ΑΟΛ να είναι σε καλή μέρα, πιο ουσιαστικός και να παίρνει το τρίποντο.

Η βαθμολογία

#ΟμάδεςΑΓΒ
1ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ815
2ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ815
3ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ812
4ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ812
5ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ88
6ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ87

Τα παιχνίδια που απομένουν

9η Αγωνιστική
ΗμερομηνίαΓήπεδοΓηπεδούχος Φιλοξενούμενος
17/4/22, 16:30ΘώδειοΑΟ Λουτράκι– : –Ηρακλής Ξυλοκάστρου
17/4/22, 16:30ΣυνοικισμούΠΑΣ Κόρινθος– : –Ελλάς Βέλου
17/4/22, 16:30ΑθικίωνΤενεάτης Αθικίων– : –Πέλοπας Κιάτου
 
10η Αγωνιστική
ΗμερομηνίαΓήπεδοΓηπεδούχος Φιλοξενούμενος
20/4/22, 16:30ΑθικίωνΤενεάτης Αθικίων– : –ΑΟ Λουτράκι
20/4/22, 16:30ΞυλοκάστρουΗρακλής Ξυλοκάστρου– : –ΠΑΣ Κόρινθος
20/4/22, 16:30Στάδιο ΒέλουΕλλάς Βέλου– : –Πέλοπας Κιάτου

ΠΗΓΗ: STISENTRA.GR

Σινεμά / Νεα – Η Τζούλια Ρόμπερτς θυμάται τον «Γάμο του Καλύτερου μου Φίλου»

Previous article

Ανθρωπιστικό υλικό έστειλε το Επιμελητήριο στην Ουκρανία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *