ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες από την Επίδαυρο προσκομίστηκαν στη δίκη Λιγνάδη

0

Συνεχίζεται με καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας η δίκη του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη. Ο φίλος του δεύτερου καταγγέλλοντος το βιασμό του, προσκόμισε στο δικαστήριο έξι φωτογραφίες, τουλάχιστον μία από τις οποίες απεικονίζει τον καταγγέλλοντα, τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη και τον ίδιο στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2015, όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας.

Ο κατηγορούμενος έχει ισχυριστεί ότι ποτέ δεν πήγε με τα δύο παιδιά στην Επίδαυρο και ειδικότερα το καλοκαίρι του 2015, που σύμφωνα με τον μάρτυρα κατηγορίας συνέβη ο καταγγελλόμενος βιασμός, όταν το θύμα ήταν 17 ετών.

Ο μάρτυρας κατέθεσε επίσης ότι βρισκόταν συχνά στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο όπως είπε έβλεπε σαν πατρική φιγούρα, και ότι συχνά μεταξύ άλλων συνομιλούσαν για τις ερωτικές τους προτιμήσεις.

Επίσης, πρόσθεσε, όταν ο φίλος του, ο καταγγέλλων, του διηγήθηκε τον βιασμό του από τον κατηγορούμενο, τον πίστεψε, γιατί στα μάτια και στο πρόσωπό του είδε ότι πως ξαναβίωνε το τραυματικό γεγονός, όπως είπε.

Τροχαίο με νεκρό στην Πέτρου Ράλλη – Αυτοκίνητο έπεσε από αερογέφυρα

Previous article

Πρώτοι θάνατοι από COVID-19 στη Σαγκάη μετά την επιβολή lockdown

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *