ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το φλερτ ανάμεσα σε δύο αστέρες

0

Στις αρχές της δεκαετίας του 70 ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο τραγουδιστής φαινόμενο. Το αστέρι του είχε ξεφύγει από τις πίστες και έλαμπε επίσης στον κινηματογράφο και το σανίδι του θεάτρου. Ήταν και ένας μεγάλος καρδιοκατακτητής.

Τόλης Βοσκόπουλος Μπάρμπαρα Μπουσέ
Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μπάρμπαρα Μπουσέ χορεύουν στην Νεράϊδα το καλοκαίρι του 1972

Η Μπάρμπαρα Μπουσέ ήταν η όμορφη Γερμανίδα σταρ που έκανε καριέρα στον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο. Το 1976 έπαιξε και στο «Αγκίστρι» του Ερρίκου Ανδρέου. Μερικά χρόνια νωρίτερα, το 1972 είχε συναντηθεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μια βραδιά στη «Νεράιδα» όπου εμφανιζόταν ο λαϊκός βάρδος.

Η συνάντηση είχε απαθανατιστεί από τις κάμερες και ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ο εβδομαδιαίος Τύπος της εποχής μιλούσε για φλερτ ανάμεσα στους δύο αστέρες.

Οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό να υποκύπτει στην ιδιαίτερη γοητεία του τραγουδιστή. Όπως και να έχει ήταν ο μεγάλος έρωτας του με τη Ζωή Λάσκαρη που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού εκείνη τη χρονιά.

Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είχε τραγουδήσει το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά» πέφτοντας στα γόνατα μπροστά στη Λάσκαρη που βρισκόταν στην πρώτη σειρά. Ένα από τα συμβάντα του έρωτα τους που είχε συζητηθεί ιδιαίτερα…

H bwin ανακατασκεύασε ένα σχολικό γήπεδο στο Κιάτο και προκάλεσε το σχόλιο του Μάρκου Λέγγα!

Previous article

Γιατί δεν βρίσκουν εργαζόμενους οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *