ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

H bwin ανακατασκεύασε ένα σχολικό γήπεδο στο Κιάτο και προκάλεσε το σχόλιο του Μάρκου Λέγγα!

0

To ταξίδι άρχισε το 2020 και σε μια διετία η bwin «αγκάλιασε» εκατοντάδες παιδιά. Η συνέχεια παραμένει το ίδιο ελκυστική και το 2022 επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις. Σε όλη αυτή την πορεία, το μήνυμα ήταν κοινό: όλα τα παιδιά και οι νέοι να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις και να συμμετέχουν ισότιμα στο αθλητικό ιδεώδες.

Σκοπός της bwin ήταν να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες τα γήπεδα αυτά, σύγχρονα, ασφαλή, λειτουργικά και το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό!

Όπως και στις άλλες πόλεις, έτσι και στο Κιάτο, χάρη στην επιμονή και το μεράκι και σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μπήκε το λιθαράκι για μια καλύτερη καθημερινότητα για τους μικρούς μαθητές.

Αναλυτικότερα, ανακατασκευάστηκε πλήρως το γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου. Στο τερέν επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις για τα δυο αθλήματα και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός (αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών γηπέδου μπάσκετ, τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων για τις μπασκέτες, αλλά και βάψιμο μπασκετών, όπως και τοποθέτηση διχτυών των μπασκετών) των παραπάνω γηπέδων ώστε να καταστούν χρηστικά.

Η έκπληξη για τα παιδιά που επέστρεψαν από τις πασχαλινές τους διακοπές ήταν τεράστια. Το γήπεδο εντυπωσίασε τους μαθητές και τα χαμόγελά τους «πλημμύρισαν» τις νέες εγκαταστάσεις. Τα γέλια των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους ανθρώπους της bwin και της «Ένωσης Μαζί για το Παιδί», η συνεργασία των οποίων μετρά δεκάδες έργα.

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση

Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε γεμάτοι περηφάνια για τα παιδιά του Κιάτου, ένα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο. Όχι μόνο οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου αλλά κι ολόκληρης της περιοχής του Κιάτου θα μπορούν πλέον να χαίρονται εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών. Θέλουμε γήπεδα γεμάτα ζωντάνια, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν».

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, Αντρέας Καρβουντζής, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, σας ευχαριστούμε θερμά για την δουλειά που κάνατε και για το αποτέλεσμα που άλλαξε την εικόνα του σχολείου μας. Τα παιδιά αδημονούν να μπουν να παίξουν και οι γονείς είναι εντυπωσιασμένοι! Ευχαριστούμε πολύ το «Μαζί για το Παιδί» και την bwin για την ευγενική προσφορά τους!»

H bwin σε συνεργασία με την Ένωση

Η πρωτοβουλία της bwin προκάλεσε το σχόλιο του επικεφαλής της παράταξης “συνΔΗΜΟΤΕΣ” Μάρκου Λέγγα. Με ανάρτησή του στα social media ο κ. Λέγγας αφήνει υπανικτικό σχόλιο για την απουσία έργων από την δημοτική αρχή κάνοντας λόγο για τον δήμο που ποντάρει στο “Μαύρο της αδιαφορίας και της απαξίωσης”, την ίδια ώρα που η ιδιωτική πρωτοβουλία ποντάρει στο κόκκινο της προσφοράς… Μάλιστα αφήνει και ένα καθαρό αιχμηρό σχόλιο για την εταιρεία Βίκος ΑΕ που εκμεταλλεύεται το νερό της Στυμφαλίας, αλλά δεν έχει προσφέρει τίποτα σε επίπεδο εταιρικής ευθύνης στην τοπική κοινωνία…

Γράφει ο κ. Λέγγας

«Μαύρο» ή «κόκκινο»;

Όποιος στοιχηματίσει για το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας στην ρουλέτα της Δημοτικής Αρχής, μπορεί άνετα να βάλει όλα τα λεφτά του στο «μαύρο» της αδιαφορίας και της απαξίωσης. 

Κι όποιος αναρωτηθεί που πρέπει να ποντάρει για να ανακαλύψει τα έργα των 60 εκατομμυρίων ευρώ για τα οποία επαίρεται ο Σπύρος Σταματόπουλος, μπορεί άνετα να βάλει τα λεφτά του στο «zerό».

Αλλά, η BWIN πόνταρε στο «κόκκινο» και γι αυτό επέλεξε το Κιάτο ως πρώτο σταθμό του προγράμματος «Μαζί για το Παιδί» που υλοποιεί, ανακαινίζοντας το γήπεδο μπάσκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Κιάτου. Γιατί όπου δεν πείθει ο Δήμαρχος, πείθει η ιδιωτική πρωτοβουλία.

ΥΓ: Είπα «ιδιωτική πρωτοβουλία» και θυμήθηκα ότι εδώ και μερικά χρόνια ο «Βίκος Α.Ε.» εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους του Δήμου μας. Η απουσία του όμως από κάθε κοινωνική δράση στον τόπο μας είναι εκκωφαντική. Εγώ, πάντως, όπως λέει ο Δημήτρης Χαρίτος, «θ’ αντιδικώ με τη λήθη ανυποχώρητα, αναζητώντας επίμονα σημάδια των αφάντων…».

Πίσω ολοταχώς από Κομισιόν για την αγορά ρωσικού αερίου σε ρούβλια

Previous article

Το φλερτ ανάμεσα σε δύο αστέρες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *