ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ξεκίνησε και στην Κόρινθο το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο

0

Το Digital Mall Κορίνθου ξεκίνησε και είναι γεγονός πως αναπτύσσεται ταχύτητα, με πολλούς επιχειρηματίες – επαγγελματίες να συμμετέχουν σε αυτό και να “πιάνουν πόστο” όπως λέει και το μότο του!

Όλοι έχουμε παρατηρήσει πως η Δαμασκηνού στο ύψος της Περιάνδρου άλλαξε όψη με την εγκατάσταση της πρώτης Ψηφιακής βιτρίνας του Digital Mall Κορίνθου, που αποτελεί ένα από τα μέσα που εκμεταλλεύεται για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότερη προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων – επαγγελματιών!

Τι είναι όμως το Digital Mall Κορίνθου με απλά λόγια ?

Το Digital Mall είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που προσφέρει την δυνατότητα σε ΟΛΕΣ τις τοπικες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της περιοχής μας να εκμεταλλεύονται για λογαριασμό τους ΟΛΑ τα ψηφιακά μέσα ώστε να προσελκύουν πελάτες – καταναλωτές στα φυσικά τους καταστήματα – έδρες.

Τα μέσα που χρησιμοποιεί το Digital Mall για λογαριασμό της προβολής – της κάθε επιχείρησης, είναι η τηλεόραση, τα κινητά τηλέφωνα, led γιγαντοοθόνες σε κεντρικά σημεία υψηλής επισκεψιμότητας, το ίντερνετ, και το ραδιόφωνο!

Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίζει όλο τον δήμο σαν ένα τεράστιο Εμπορικό Κέντρο και χρησιμοποιώντας όλα τα ψηφιακά μέσα, να οργανώνει την τοπική αγορά, να ενημερώνει και καθοδηγεί τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του, για αγορές στις τοπικές επιχειρήσεις – επαγγελματίες.

Προσφέρει στην κάθε τοπική επιχείρηση – επαγγελματία τη δυνατότητα ώστε αυτή να επικοινωνεί τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τα events της ψηφιακά στους κάτοικους και επισκέπτες της πόλης για να τους προσελκύσει στη φυσική τους έδρα!

Πιο απλό και εύκολο στην χρήση του δεν γίνεται!

Η χρήση του από την επιχείρηση είναι πολύ εύκολη και αυτοματοποιημένη, αφού ο επιχειρηματίας χρειάζεται μόνο να στέλνει απλά messenger και να έχει ένα fan page (facebook) της επιχείρησης του και τίποτε παραπάνω!

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τις εικόνες, τα video, και τα κείμενα που ανεβάζει ο επιχειρηματίας στο κεντρικό σύστημα του Digital Mall για παράξει διαφημιστικό υλικό και τα προβάλει στις γιγαντοοθόνες στο κέντρο της Κορίνθου, στο web site της επιχείρησης, σε τηλεοράσεις στη βιτρίνα της αλλά και στον μεγαλύτερο Ψηφιακό οδηγό της πόλης μέσω της εφαρμογής digitalmall.gr που βρίσκεται στα κινητά μας τηλέφωνα.

Όλα αυτά γίνονται αυτόματα και δε χρειάζονται ούτε γνώσεις αλλά ούτε και άλλες ενέργειες από την επιχείρηση!

Τέλος, η επιχείρηση η οποία θα μπει στον κόσμο του Digital Mall Κορίνθου, θα αποκτήσει πρόσβαση με ειδική έκπτωση σε υπηρεσίες για επαγγελματικό marketing (συμβουλευτική, video promotion, διαχείριση social, ραδιοφωνική διαφήμιση, εκτυπώσεις και καταχωρίσεις διαφημιστικών banner στα τοπικά ειδησεογραφικά site και επαγγελματίες της περιοχής ).

Οι καταναλωτές κερδίζουν, αγοράζουν εξυπνότερα και ενημερώνεται εγκυρότερα!

Από την άλλη πλευρά, κάτοικοι και επισκέπτες, έχουν ζωντανή εικόνα της τοπικής αγοράς μαθαίνοντας πρώτοι στο κινητό τους τηλεφωνο, για τις ευκαιρίες και τις προτάσεις των επιχειρήσεων και επαγγελματιών, αγοράζουν εξυπνότερα και επωφελούνται οικονομικά!

Στο Digital Mall ένας καταναλωτής έχει πάντα στο κινητό του τα φυλλάδια από τα καλύτερα delivery της περιοχής για να παραγγείλει εύκολα με ένα κλικ.

Ξεφυλλίζει από όπου και αν βρίσκετε τα μενού από τα καλύτερα Bar – Restaurants της πόλης και μαθαίνει άμεσα για τις μουσικές βραδιές και τα events τους, ώστε να αποφασίσει πιο εύκολα που βγει για να διασκεδάσει στην πόλη.

Αν πάλι κάποιος θέλει έναν τεχνίτη ή επιστήμονα για να κάνει την δουλειά του, θα τους βρει όλους εκεί και μάλιστα με αναλυτικές πληροφορίες για τον κάθε ένα για να διαλέξει τον καλύτερο και να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του χωρίς να ψάχνεται!

Χωράμε την κάθε τοπική επιχείρηση – επαγγελματία στο κινητό του καταναλωτή μετατρέποντας ουσιαστικά τα κινητά της πόλης σε ψηφιακές βιτρίνες, μια για την κάθε επιχείρηση, την οποία μάλιστα μπορεί να ελέγχει ο ιδιοκτήτης της από το κινητό του τηλέφωνο και με απλά facebook messenger!

Έτσι και η πιο μικρή επιχείρηση – επαγγελματίας “βγαίνει” στο ίντερνετ χωρίς κόπο και μεγάλα έξοδα, την βλέπουν αυτοί που μπορούν να την επισκεφτούν, διεκδικεί και κερδίζει νέους πελάτες αυξάνοντας άμεσα τα έσοδά της” λέει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής των Digital Mall Παναγιώτης Ντόμαλης.

Που θα βρεις την εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο;

Απλά θα μπεις με το κινητό σου στο http://digitalmal.gr (με chrome αν έχεις android και safari αν έχεις iphone) θα την κάνεις εικονίδιο και αυτό είναι όλο !

Είναι free!

Πως θα μπεις αν έχεις επιχείρηση ή είσαι επαγγελματίας στο Digital Mall Κορίνθου ;

Πάτα το “πιάσε πόστο” εδώ: https://market.digitalmall.gr/korinthos/ και θα επικοινωνήσει η ομάδα του πιο σύγχρονου και μεγαλύτερου Εμπορικού Κέντρου της πόλης (Digital Mall Κορίνθου) μαζί σου, για να τα κάνουν όλα αυτοί!

Hellas Rally Raid: Ενα πανευρωπαϊκό αθλητικό γεγονός στο Λουτράκι (video)

Previous article

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ – «Φουντώνει» η βία στα σχολεία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *