ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Hellas Rally Raid: Ενα πανευρωπαϊκό αθλητικό γεγονός στο Λουτράκι (video)

0

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν χθές το απόγευμα, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου και ο εκπρόσωπος του Hellaw Rally Raid κ. Σταμάτης Μελέτης.

Ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι από 22-29 Μαΐου, όπου οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν από κοντά αθλητές διεθνούς φήμης.

Ο δήμαρχος κ. Γκιώνης μεταξύ άλλων ανέφερε πως

πρόκειται για μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο δήμο μας, ένα κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πανευρωπαϊκό χαρακτήρα.

Στο δήμο αγκαλιάσαμε τη διοργάνωση για να στεφθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία. Αθλητές, συνοδοί, διοργανωτές θα μείνουν στα ξενοδοχεία μας, θα επισκεφθούν τα καταστήματα (εστίασης κλπ), και έτσι δημιουργούμε τις συνθήκες για εισερχόμενο τουρισμό.

Απευθυνόμενος στον κ. Σταμάτη Μελέτη, υπεύθυνο των αγώνων του είπε ότι το Λουτράκι είναι σταθμός που θα στηρίζει τις δράσεις σας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία να διεξαχθούν οι αγώνες αυτοί στο Λουτράκι ήταν του κ. Μιχάλη Κανάκη, του γνωστού Προέδρου των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Λουτρακίου, τον οποίο ευχαρίστησαν από κοινού ο Δήμαρχος και ο κ. Μελέτης.

Ο κ. Μελέτης δε, τόνισε ότι

ήδη υπάρχουν 337 εγγραφές, που σημαίνει 400 και πλέον συμμετέχοντες καθώς επίσης και 400-450 συνοδοί. 90 άτομα είναι στη διοργάνωση και αναμένεται άγνωστος αριθμός επισκεπτών.

Οσοι θέλουν μπορούν να δούν από κοντά τους αθλητές στο Συνεδριακό Κέντρο στις 22 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: LOUTRAKIBLOG.GR

Ξεκινά σε ένα μήνα την λειτουργία του ο ΣΜΑ στο Σπαθοβούνι, αυτοψία από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα – Εικόνες

Previous article

Ξεκίνησε και στην Κόρινθο το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *