ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σήκωσε το γάντι του Σταυρέλη ο Νανόπουλος: “Δεν εξαιρείται ο Άσσος από το έργο της άρδευσης”

0

Πριν από δύο μέρες ο Νίκος Σταυρέλης με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση έκανε ευθεία επίθεση στον Βασίλη Νανόπουλο με αναφορά το ζήτημα της μεταφοράς νερού από τον βιολογικό καθαρισμό για άρδευση των κτημάτων των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Άσσου Λεχαίου.

Ο κ. Σταυρέλης κατηγόρησε τον κ. Νανόπουλο ότι λέει ψέματα όταν υποστηρίζει πως το νερό του βιολογικού θα καλύψει τις ανάγκες όλων των κατοίκων στα τέσσερα χωριά της ΔΕ Άσσου Λεχαίου, ενώ συμπλήρωσε ότι το έργο της επέκτασης του δικτύου θα αργήσει να ολοκληρωθεί.

24 ώρες αργότερα ο δήμαρχος Κορινθίων απάντησε στον κ. Σταυρέλη και μάλιστα με μία ανακοίνωση από το γραφείου Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών και όχι από το γραφείο Τύπου του δήμου, γεγονός που εκτός των άλλων υποδηλώνει ότι επαναδραστηριοποιείτε και η παράταξη, εν όψει των εκλογών του 2023.

Στην ανακοίνωση ο κ. Νανόπουλος απορρίπτει τις αιτιάσεις Σταυρέλη, του επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς περί “πολιτικών εργαλείων” και εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει…

Η ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών έχει ως ακολούθως

Το νερό και οι αγρότες δεν είναι πολιτικά εργαλεία λέει ο κ. Σταυρέλης στην τελευταία του ανακοίνωση, είναι εκείνος όμως που πολιτεύεται με τον τρόπο αυτό.
Σε μια ακόμα ανακοίνωση του, αρέσκεται στην μισή αλήθεια! Γιατί αυτή τον εξυπηρετεί πολιτικά!

Γνωρίζει ο κ. Σταυρέλης! Γνωρίζει πολύ καλά πως όσα γράφει δεν ισχύουν! Και όμως δημοσίως τοποθετείται προσδοκώντας τι άλλο, από το πολιτικό όφελος. Τι δεν λέει ο κ.Σταυρέλης στην ανακοίνωση του;

Δεν λέει, αν και το γνωρίζει πολύ καλά από την συνεδρίαση της ΔΕΥΑΚ στην οποία συμμετείχε, πως στο τεχνικό δελτίο του έργου της άρδευσης Άσσου – Λεχαίου και Περιγιαλίου, για μια σειρά από λόγους, η περιγραφή στην πρόταση που κατατέθηκε στο Υπουργείο πρέπει να είναι «Λέχαιο – Περιγιάλι». Γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους ο κ.Σταυρέλης όπως γνωρίζει πολύ καλά πως ο Άσσος ΔΕΝ εξαιρείται από το έργο! Απλά δεν το λέει!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έχει δεσμευτεί για την επέκταση του δικτύου του βιολογικού καθαρισμού ώστε να λειτουργήσει συμπληρωματικά στην άρδευση του ΑΟΣΑΚ. Η δέσμευση του ισχύει στο ακέραιο.

Ας κρατήσει τις αντιπολιτευτικές κορώνες που τόσο αγαπά ο κ.Σταυρέλης. Κρατούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και εργαζόμαστε για να αποδώσουμε σε χρήση τους έργα που έχουν ανάγκη. Να θυμίσουμε μόνο στον κ. Σταυρέλη πως το έργο που επικαλείται είχε δημοπρατηθεί από το Υπουργείο σχεδόν μια δεκαετία πριν. Η δημοτική αρχή στην οποίαν ο ίδιος μετείχε δεν κατόρθωσε να το υλοποιήσει, ούτε καν να το δημοπρατήσει. Το έχει δημοσίως ο ίδιος παραδεχτεί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τον Μάρτιο του 2021! Το ξεχνά;

Σε ένα μόνο σημείο θα συμφωνήσουμε μαζί σας κ.Σταυρέλη. «Οι αγρότες δεν είναι πολιτικό εργαλείο για να παίξουμε μαζί τους», λέτε. Μην παίζετε λοιπόν! Σεβαστείτε τους, λέμε εμείς!

Μεγάλο τριήμερο συνέδριο για την Κορινθία στην Επανάσταση του 1821

Previous article

Ποιός θυμάται το παγωτό κασάτο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *