ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ετοιμαστείτε για κινηματογραφικές βουτιές! Αυτή είναι η αφίσα του 12ου Athens Open Air Film Festival

0

Το ετήσιο καλοκαιρινό Φεστιβάλ-εθισμός επιστρέφει στην πόλη για να τη μεταμορφώσει και πάλι σε μαγικό  θερινό σινεμά!

Το Athens Open Air Film Festival, ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που διοργανώνεται από τις Νύχτες Πρεμιέρας και αποτελεί για περισσότερα από 10 χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας, θα βρίσκεται κοντά σας και αυτό το καλοκαίρι με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και την πολύτιμη και αδιάλειπτη υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). 

Η απόλυτη κινηματογραφική γιορτή του καλοκαιριού σας επιφυλάσσει και φέτος αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες, με ελεύθερη είσοδο και τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Για μια ακόμη χρονιά εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης μετατρέπονται σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά και αγαπημένοι θερινοί κινηματογράφοι φιλοξενούν κλασικές και ανεξερεύνητες δημιουργίες στην αρτιότερη οπτικοακουστική ποιότητα, προσφέροντας την αναγκαία ψυχαγωγία και θεραπευτική συντροφιά στο κοινό της Αθήνας. 

Οι καλύτερες στιγμές του 11ου Athens Open Air Film Festival

Με χαρά παρουσιάζουμε σήμερα το δημιουργικό για την 12η έκδοση του Athens Open Air Film Festival, δια χειρός του σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας, Βασίλη Μέξη, εμπνευσμένο από «κινηματογραφικές» βουτιές κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η αφίσα με τα λόγια του δημιουργού της: 

«Το Athens Open Air Film Festival γίνεται φέτος ένα ονειρικό κάλεσμα στην απόδραση: μια κατάδυση στην καλοκαιρινή νύχτα, στις πόλεις και τους μαγικούς βυθούς της φαντασίας μας, πάντα μέσα από το σινεμά. Για να μας υπενθυμίσει ότι η διέξοδος από την πραγματικότητα είναι κάτι που μπορεί να γίνει και μέσα σε αυτή».

Ο Βασίλης Μέξης, αριστούχος της σχολής ΑΚΤΟ με Bachelor στο Graphic Design, είναι ο σχεδιαστής πίσω από τις δημιουργικές ταυτότητες για το Athens Open Air Film Festival και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας από το 2016 μέχρι σήμερα. Παράλληλα, εργάζεται στον κλάδο της διαφήμισης, έχοντας στο βιογραφικό του συμμετοχές σε διακεκριμένες καμπάνιες, ενώ έχει αναλάβει την επιμέλεια εξωφύλλων βιβλίων και περιοδικών μεγάλης κυκλοφορίας. Η δουλειά του έχει φιλοξενηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο έχοντας αποσπάσει επαίνους και βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Το πλήρες πρόγραμμα του 12ου Athens Open Air Film Festival θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες

Την δημοτική υπάλληλο Σοφία Φιλιππάκη βράβευσε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου

Previous article

Κιάτο: Έκαναν λαθρανασκαφή σε αρχαιολογική περιοχή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *