ΚΟΡΙΝΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Αφιέρωμα στους δημιουργούς της Κορινθίας” Ομαδική εικαστική έκθεση

0

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω κορονοϊού το Σωματείο Λόγου και Τέχνης ”ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ” διοργανώνει Ομαδική έκθεση Ζωγραφικής, Αγιογραφίας , Φωτογραφίας και άλλων Εικαστικών Τεχνών στο Επιμελητήριο Κορινθίας το τριήμερο 24-25-26 Ιουνίου 2022.

Έτσι δίδεται η ευκαιρία στους καλλιτέχνες της Κορινθίας να αναδείξουν τη δουλειά τους και στο κορινθιακό κοινό να τους γνωρίσει.

Παράλληλα θα διοργανωθεί ημερίδα με δύο εκλεκτούς ομιλητές – καλλιτέχνες οι οποίοι θα αναφερθούν στις “Αισθητικές και Φιλοσοφικές Προσεγγίσεις της Σύγχρονης Τέχνης των Κορίνθιων Καλλιτεχνών”.
Εισηγητές:
1) Ακαδημαϊκός εικαστικός καθηγητής Νίκος Κοταρίδης : ” Τα ρεύματα της ζωγραφικής και η θεολογία της εικόνας”.
2)Ph.D. (EKΠΑ) Φιλοσοφίας της Τέχνης, Δημήτριος Πανταζίδης: “Η Συμβολή της Φιλοσοφίας και της Τέχνης στην Αναβίωση της Ασκληπιακής Αυτο-Θεραππευτικής για Διαύγεια Νου, ΨυχοΣωματική Ευεξία και Προαγωγή Υγίειας” . (Θα γίνει ιδιαίτερη μνεία στο Ασκληπιείο Αρχαίας Κορίνθου από το ομώνυμο βιβλίο του εισηγητή).

Την βραδιά θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο μελωδίες από το TRIO μαθητών του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος : Μιαούλη Θεόδωρο (σαξόφωνο), Μιαούλη Σαββίνα (πιάνο) , Σπυράκη Νίκη – Παρασκευή (βιολοντσέλο).Διδασκαλία: Χαραλάμπους Αλέξανδρος, καθηγητής βιολοντσέλου στο Καλογεροπούλειο Ωδείο .

Εντυπωσιακή εικόνα από μυστηριώδες σφαιρωτό σμήνος

Previous article

Απάντηση Θεοδωρικάκου στην παρέμβαση Ψυχογιού στη Βουλή για την αστυνομική δύναμη της Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *