ΥΓΕΙΑ

Καταγγελία ιατρικής αμέλειας στο Νοσοκομείο Κορίνθου

0

Την Δευτέρα πρόκειται να εκδικαστεί ενώπιον του μονομελούς πλημμελειοδικείου Κορίνθου μια υπόθεση ιατρικής αμέλειας με δύο παιδιάτρους του νοσοκομείου Κορίνθου και δύο χειριστές του ΕΚΑΒ.

Απ’ όσο γνωρίζουμε ο εντεκάχρονος τότε παθών πήγε στο νοσοκομείο Κορίνθου με συμπτώματα εμετού, πυρετού και έντονο πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα και στα γεννητικά όργανα.

Όπως καταγγέλλεται λόγω της μη έγκαιρης διάγνωσης του σοβαρού προβλήματος της υγείας του παιδιού από τους παιδιάτρους και την καθυστερημένη αντίδραση των χειριστών του ΕΚΑΒ ο εντεκάχρονος ανήλικος μεταφέρθηκε σχεδόν μετά από μία ημέρα στο νοσοκομείο παίδων στην Αθήνα, έχοντας υποστεί σημαντική ζημιά στην υγεία του.

Ο γνωστός Κορίνθιος δικηγόρος Γ. Γιαννίκος σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr αναφέρει: «Αναμένω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό, όπου λόγω της ιατρικής αμέλειας και της άνευ προηγουμένου καθυστέρησης του προσωπικού του ΕΚΑΒ ένα εντεκάχρονο παιδί αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα το συνοδεύει για όλη του τη ζωή»

Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον νομικά και είχε απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη!

Εν αναμονή της δικαστικής απόφασης…

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους – Στα 855 ευρώ ο μέσος φόρος

Previous article

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του λιμενάρχη να απαγορεύσει το ψάρεμα στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ΥΓΕΙΑ