ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γάμος αλα Ελληνικά 3»: Η Τούλα παντρεύει το παιδί της στην Ελλάδα

0

Η επιτυχέστερη ρομαντική κομεντί όλων των εποχών δίνει σφυγμό σε ένα ακόμα σίκουελ, και έχει ξεκινήσει γυρίσματα στην Ελλάδα.

Πριν 20 χρόνια, η ταινία μιας σχετικά άγνωστης Ελληνοκαναδής, έκανε θραύση. Αλλά όχι έτσι απλά «θραύση», έβαλε όλον τον κόσμο να μιλά για πεθερικά από την Ελλάδα, να γελά με τα καμώματα της σκληροπυρηνικής κοινότητας που κρατά το χωριό απ’ το οποίο ήρθε ολοζώντανο, την σύγκρουση της επαρχιώτικης χώρας μας με την μαμά Αμερική και τους ρυθμούς της.

Ήταν μια διασκεδαστική ταινία ο «Γάμος αλα Ελληνικά», δεν έχει και πολύ νόημα πια η κριτική της, ο κόσμος την αγάπησε, μπορούσε να είναι πολλά παραπάνω, αλλά κανέναν δεν τον πείραξε. Έφτασε ακόμα και στην οσκαρική υποψηφιότητα του Σεναρίου, ενώ κρατά ακόμα τα σκήπτρα της πιο εμπορικής ρομαντικής κομεντί όλων των εποχών, κοντεύοντας τα 400 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Τρία τα προβλήματα: Το είδος αμέσως μετά παρήκμασε, η Νία Βαρντάλος και το ότι (η Νία Βαρντάλος και πάλι) εκκίνησε την απομύζηση του concept. Μια τηλεοπτική σειρά (βραχύβια) κι ένα σίκουελ πολλά χρόνια μετά, έδειξαν την εξασθένηση. Όμως δεν πτοείται, πάει για 3ο – και το φέρνει στην καινούργια Εδέμ του Χόλιγουντ, την Ελλάδα. Όσον αφορά τον γάμο… Το πιθανότερο είναι πως η Τούλα και ο Ίαν (Τζον Κόρμπετ, πάντα συμπαθής), θα παντρεύουν την κόρη τους στην τρίτη ταινία.

Μαζί με το ζεύγος θα είναι και τα πεθερικά, άνευ αυτών δεν υπάρχει ηθογραφική κομεντί άλλωστε, δίχως όμως τον Μάικλ Κόνσταντιν, τον «μπαμπά» της Τούλας, που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο πέρυσι τον Αύγουστο.

Άγνωστη η ημερομηνία εξόδου, με δεδομένο ότι η 2η ταινία γέννησε λιγότερο από το 1/4 των εσόδων, να δούμε ποιος θα βιαστεί να την βγάλει.

“Σπάνιες φωτογραφίες” Αλίκη Βουγιουκλάκη & διάδοχος Κωνσταντίνος

Previous article

το Πρόγραμμα της 7ης Σύγχρονης Νεμεάδας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *