ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Γ.Ψυχογιός:  Αφήνουν τους χοιροτρόφους της Κορινθίας εκτός κρατικών ενισχύσεων! Να αποκατασταθεί άμεσα η εξόφθαλμη αδικία

0

  Εκτός κρατικών ενισχύσεων των 5,7 εκ. Ευρώ από την ΚΥΑ της κυβέρνησης βρίσκονται οι χοιροτρόφοι της Κορινθίας. Μια αυθαίρετη, απαράδεκτη και αδικαιολόγητη  απόφαση που οδηγεί στην εξαθλίωση τους επαγγελματίες και σε πολύ πιθανό κλείσιμο μικρές και μεσαίες μονάδες του Νομού, ενώ πλήττει πολύ σοβαρά ολόκληρη την αλυσίδα εργαζόμενων, προμηθευτών και, βέβαια, νοικοκυριών που συνδέονται με την δραστηριότητα των χοιροτρόφων και την λειτουργία σημαντικών παραγωγικών μονάδων της Κορινθίας.

 Σε μια περίοδο με την επισιτιστική κρίση να αποτελεί άμεση απειλή για τον πληθυσμό, αλλά και την ακρίβεια του κόστους ζωής και παραγωγής να έχει εκτοξευτεί, η κυβέρνηση της Ν.Δ επιλέγει να δώσει τη χαριστική βολή σε έναν δυναμικό κλάδο της Κορινθίας, και όλους όσους απασχολούνται σε αυτόν και τελικά όλη την κορινθιακή κοινωνία. Δεν θα το επιτρέψουμε. Θα παρέμβουμε άμεσα στη Βουλή και θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο που διαθέτουμε σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για να ανατραπεί αυτή η άδικη απόφαση.

Έρευνα: Σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού απειλείται από πλημμύρες

Previous article

Συνελήφθη 35χρονος που προσπάθησε να πνίξει το παιδί του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *