ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Αγροτικό ρεύμα | Με επιδότηση 213 ευρώ ανά MWh από τον Ιούλιο

0

Στα 213 ευρώ ανά μεγαβατόρα διαμορφώνεται η επιδότηση στα τιμολόγια αγροτικού ρεύματος από τον Ιούλιο, σε μια ρύθμιση που έρχεται να απορροφήσει το 90% της ανατίμησης που έφερε στους λογαριασμούς των αγροτών η περιβόητη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Τα ποσά επιδοτήσεων σε επαγγελματικούς και οικιακούς λογαριασμούς ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ειδικότερα οι επιδοτήσεις για τον Ιούλιο διαμορφώνονται ως εξής:

#  Οικιακή κατανάλωση: οριζόντια κάλυψη όλων χωρίς εξαιρέσεις και εισοδηματικά κριτήρια και δίχως όρια μηνιαίας κατανάλωσης. Η επιδότηση είναι 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα, μέγεθος που απορροφά έως και το 84% της αύξησης και 240 ευρώ για τους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου για τους οποίους απορροφάται έως 100% της αύξησης.

#  Για τα επαγγελματικά τιμολόγια με ισχύ παροχής έως 35 kva (αρτοποιεία, εμπορικά καταστήματα, ζαχαροπλαστεία, μίνι μάρκετ, περίπτερα κ.α.) η επιδότηση είναι 192 ευρώ ανά .

#  Για τα αγροτικά, 213 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

#  Για τους υπόλοιπους επαγγελματικούς και βιομηχανικούς κλάδους με ισχύ παροχής άνω των 35 kva, επιδότηση 148 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

#  Για τις επαγγελματικές και βιομηχανικές καταναλώσεις φυσικού αερίου, 30 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης στο Σπαθοβούνι

Previous article

Όταν ο Ντίνος Ηλιόπουλος μεταναστεύσε στην Αμερική για να ξεπληρώσει τα χρέη του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *