ΚΟΡΙΝΘΙΑ

CosmoGym Summer: σε εξέλιξη η γιορτή της γυμναστικής στο Λουτράκι

0

Μια διοργάνωση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και διεθνείς προδιαγραφές ανάλογων αθλητικών γεγονότων.

Μια διοργάνωση που για πολλά χρόνια στόχος της είναι η «γυμναστική να συναντά την φιλοξενία».

Μια διοργάνωση που φωτίζει το καλοκαίρι μας στο Λουτράκι, από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου 2022.

Υπό τη διοργάνωση της COSMOGYM και υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Φορέας υλοποίησης είναι η ΑΠΕ Γιτάνη και το SportCamp.


Το Cosmogym είναι ένα γεγονός κινητικής-καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκουμένων, κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. Είναι ένα μη αγωνιστικό γεγονός που ο μοναδικός στόχος των συμμετεχόντων είναι η συμμετοχή και η αγάπη τους για τον Αθλητισμό.

Το Cosmogym Summer 4all είναι ένα μη αγωνιστικό γεγονός στον οποίο ο βασικός κανόνας του είναι ότι «όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύονται».

Ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασσικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ότι άλλο είδος κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης υπάρχει είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα προγράμματα που συμμετέχουν στο Cosmogym.

Ομάδες αθλητών και όχι μόνο, από συλλόγους, σχολεία, πανεπιστήμια, δήμους κτλ. από όλο τον κόσμο είναι καλοδεχούμενοι να συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο: info@cosmogym.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 0030 6972 277 366


ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Cosmogym 2022 θα διεξαχθεί φέτος στο «Πάρκο Παραλίας» Λουτρακίου Κορινθίας, στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι καθώς και στις εγκαταστάσεις του Ypanema Club στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Θα είναι σε εξωτερικό χώρο, προσωρινής διαμόρφωσης για τις ανάγκες της διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Κάλεσμα του Μάρκου Λέγγα, πρός τους πολίτες για συμμέτοχη στο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με το νερό

Previous article

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βλάσσης Τσιώτος μιλά για την δημοπράτηση του δρόμου Ξυλόκαστρο – Καρυά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *