ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Μάρκος Λέγγας, σχετικά με τα στοιχεία της νέας Απογραφής πληθυσμού 2011-2021 

0

Τα στοιχεία της νέας Απογραφής πληθυσμού 2011-2021 δυστυχώς δεν μπορούν να κρύψουν την δυσάρεστη εικόνα εγκατάλειψης του Δήμου Σικυώνιων. Οι αριθμοί που παρουσιάζονται είναι αμείλικτοι. Οι επικοινωνιακές φανφάρες της Δημοτικής Αρχής κατακρημνίζονται με πάταγο!

Τα τελευταία χρόνια ο μόνιμος πληθυσμός στον Δήμο Σικυωνίων μειώθηκε 2,5 φορές πιο πολύ απ’όσο μειώθηκε σε όλη την Ελλάδα και 1,7 φορές πιο πολύ απ’όσο μειώθηκε στην Κορινθία!

Οι ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τεράστιες. Μέσα σε δέκα χρόνια ο τρόπος διακυβέρνησης, οι μικροπολιτικές που εφάρμοσε η Δημοτική Αρχή και η κοτσαμπάσικη νοοτροπία της ερήμωσαν τον τόπο μας.

Ναι κ. Σταματόπουλε, από σήμερα και επίσημα καταφέρατε ο Δήμος Σικυωνίων να είναι Πρωταθλητής παγκορινθιακά και παννελαδικά στην ερήμωση του! Είμαστε Πρωταθλητές!

Εμείς όμως ως Δημοτική Παράταξη ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ του Δήμου Σικυωνίων αρνούμαστε να “ζήσουμε τον μύθο μας” στο “Κιατονήσι”. Είμαστε εδώ μέχρι να γίνει Αλλαγή σ’ αυτό τον τόπο!

Δίνοντας αξία στον Δημότη Σικυωνίων δίνεις αξία στον Δήμο Σικυώνιων. Και δίνοντας αξία στον Δήμο δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο να ζήσει από επιλογή στον Τόπο του.

«Σπάει» τον υδράργυρo o καύσωνας στη Βρετανία – Πυρκαγιές στο Λονδίνο και τη χώρα

Previous article

Νανόπουλος: “Η Κόρινθος δεν ξεχνά και τιμά εν ζωή, τους επιφανείς πολίτες του δήμου”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *