ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Θα ενισχυθεί με δύο χειρουργούς ιατρούς το Νοσοκομείο Κορίνθου

0

Με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιούμε ότι σε λίγες ημέρες  το νοσοκομείο μας θα ενισχυθεί με δύο επιπλέον χειρουργούς ιατρούς, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες του χειρουργικού τμήματος .

Η ενίσχυση αυτή, είναι στη συνέχεια αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας να προκηρύξει έξι (6) θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (2 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 2 στο Καρδιολογικό Τμήμα, 1 ΩΡΛ και 1 Νευρολόγο)  η σχετική διαδικασία για προσέλευση τους, ευρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγχρόνως δε εξακολουθητικά με ενέργειες του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ι. Καρβέλη συνεχίζεται η ενίσχυση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών με μετακίνηση ιατρών από τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας, ώστε να προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες καλοκαιρινές ανάγκες.

Για όλη αυτή την προσπάθεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και τους προαναφερόμενους .

Ιδιαίτερη μνεία θεωρούμε ότι απαιτείται να γίνει για την άοκνη συνεχή προσπάθεια του Υφυπουργού Αρμόδιου για την Έρευνα & Τεχνολογία κου Χρήστου Δήμα, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά με την προσωπική του παρέμβαση για την προαναφερόμενη ενίσχυση του Νοσοκομείου μας και την ενδυνάμωσή του.

Ο κος Χρήστος Δήμας απέδειξε με τις ενέργειες του ότι το Νοσοκομείο μας αποτελεί πρωταρχική του πολιτική προτεραιότητα  και εμείς αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για αυτό.

Αναβάθμιση του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου Κορινθίας -Θα μετατραπεί στον μεγαλύτερο διαστημικό κόμβο στην ΝΑ Ευρώπη

Previous article

Ισπανία: Ο καύσωνας άφησε πίσω του περισσότερους από 1.000 νεκρούς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *