ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νίκας προς δημάρχους: “Τελευταία προειδοποίηση πληρώστε την ΤΕΡΝΑ, αλλιώς θα έχετε πρόβλημα”

0

Πενθήμερη προθεσμία να τακτοποιήσουν την οφειλή τους για την διαχείριση των απορριμμάτων τους, από την μονάδα της Παλαιόχουνης δίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σχετική επιστολή της προς τον ΦΟΔΣΑ και τους δήμους της πρώτης διαχειριστικής ενότητας της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης,
καθώς και προς τους δήμους που προσωρινά εξυπηρετούνται από την πιο πάνω μονάδα -δηλαδή τους Δήμους Γορτυνίας, Δυτικής Μάνης, Ελαφονήσου και Σπάρτης.

Η εν λόγω επιστολή κοινοποιείται και προς τον Ορέστη Καβαλάκη, γενικό γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Οπως έχει επισημάνει συχνά ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, υπάρχει σοβαρή εκκρεμότητα καθώς ελάχιστοι δήμοι -ο περιφερειάρχης έχει αναφερθεί ονομαστικά στον Δήμο Τρίπολης- έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση καταβολής του συμφωνημένου τιμήματος για την επεξεργασία των ποσοτήτων απορριμμάτων από την μονάδα της Παλαιόχουνης.

Εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική επιστολή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου προς τον ΦοΔΣΑ,
τους δήμους της 1ης Διαχειριστικής Ενότητας (όλοι στις Π.Ε. Αργολίδας και Κορινθίας και στην Π.Ε. Αρκαδίας οι Δήμοι Τρίπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας), όπως και προς τους προσωρινά εξυπηρετούμενους από την Παλαιόχουνη Δήμους Γορτυνίας, Δυτικής Μάνης, Ελαφονήσου και Σπάρτης.

Επιστολή-του-περιφερειάρχη-Πελοποννήσου

Προβλήματα στην κυκλοφορία τρένων και ταλαιπωρία επιβατών, λόγω διακοπής ρεύματος

Previous article

Το φως του ήλιου θα “ρυθμίζει” το ηλεκτρικό φως στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *