ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία αξιωματικός της Πυροσβεστικής

0

Η αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο υποδιοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Αερολιμένα Σκιάθου, έπειτα από την καταγγελία της συντρόφου του για παιδική πορνογραφία. Η σύλληψη έγινε στο σπίτι του στον Βόλο, αφότου έγινε έρευνα παρουσία εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ των οποίων και φωτογραφία κοριτσιού περίπου 8ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο συλληφθείς ζούσε με διαζευγμένη γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών 10 και 12 ετών. Η μητέρα των κοριτσιών εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της που εστίαζαν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός της και του ζήτησε εξηγήσεις όταν επέστρεψε στο σπίτι. Καθώς ήταν μεθυσμένος, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει και η γυναίκα τον έδιωξε από το σπίτι.

Την επομένη, η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Η μητέρα των κοριτσιών ανέφερε ότι η 10χρονη πριν από λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι, κατά την απουσία της, ο συλληφθείς την είχε πάρει αγκαλιά, την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του και κοιμήθηκαν μαζί. 

Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του 39χρονου, ο οποίος έχει τον βαθμό του υποπυραγού. Άμεσα το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος τον έθεσε σε διαθεσιμότητα, ενώ θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις.

efsyn.gr

Πως συνδέεται η Αίγινα με την τιμωρία τoυ Σίσυφου

Previous article

11χρονος πυροβόλησε κατά λάθος την αδερφή του στο Δερβένι Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *