ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο πρώην παίκτες του SURVIVOR σε μουσική εκδήλωση στο Βραχάτι – Aφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα

0

Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν χθες τα ξημερώματα της Παρασκευής 12/08 σε μουσική εκδήλωση στο Βραχάτι, στο κατάστημά του, πρώην παίκτη ριάλιτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά της 2 τα μεσάνυχτα κάτοικοι της περιοχής έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας από την μουσική του live στο εν λόγω κατάστημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Αστυνομικοί του ΑΤ Βραχατίου έφτασαν στο κατάστημα και αφού μίλησαν με τον 27χρονο υπεύθυνο του καταστήματος και πρώην παίκτη του ριάλιτι τον συνέλαβαν διότι όπως διαπίστωσαν η ένταση του ήχου ξεπερνούσε τα επιτρεπτά decibel και επιπροσθέτως δεν υπήρχε η ανάλογη άδεια για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Χωρίς να προβάλει αντίσταση ο εν λόγω κύριος εισήλθε στο περιπολικό δείχνοντας να κατανοεί την κατάσταση παρά το γεγονός ότι δεν του ήταν κάτι ευχάριστο.

Ενώ λοιπόν θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει όλα εδώ, ο τραγουδιστής και επίσης παίχτης του εν λόγω ριάλιτι έτρεξε προς το περιπολικό και ζήτησε από τους Αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερο τον 27χρονο όπου οι αστυνομικοί του απάντησαν πως δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και πως πρέπει να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία.

Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για να εξοργίσει τον τραγουδιστή ο οποίος αποπειράθηκε χωρίς επιτυχία να ελευθερώσει τον 27χρονο.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να χτυπάει το περιπολικό με τα χέρια του και με ένα αντικείμενο προκαλώντας του σοβαρές φθορές και ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει τους αστυνομικούς ή τον 27χρονο που βρισκόταν όπως προαναφέραμε μέσα στο περιπολικό.

Μετά από αυτό το ξέσπασμα o τραγουδιστής τράπηκε σε φυγή αλλά λίγες ώρες μετά προσήλθε μόνος στο ΑΤ Βραχατίου όπου και παραδόθηκε.

Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν πριν λίγες ώρες ενώπιων του Εισαγγελέα όπου ορίστηκε Δικάσιμος και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Λέσβος: Δικογραφία εις βάρος 10χρονου για εμπρησμό

Previous article

Μια ξεχωριστή συναυλία στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *