ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμαρχος Κορινθίων: “Τα δημοτικά τέλη δεν θα αυξηθούν στον επόμενο χρόνο”

0

Τα δημοτικά τέλη δεν θα αυξηθούν στον επόμενο χρόνο. Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Μέσα από τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων και την αύξηση της ανακύκλωσης, πρόθεσή μου είναι να επιτευχθεί ακόμα και η μείωσή τους, δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου Κορινθίων.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε, ότι έπαυσε η λειτουργία του προσωρινού σημείου μεταφόρτωσης, στο πεδίο βολής και ότι θα γίνει η αποκατάστασή του, ενώ η πληρωμή που προκύπτει εκ της σύμβασης ολοκληρωμένης διαχείρισης, έχει ήδη πληρωθεί.

Ζήτησε την συνδρομή των πολιτών, τις ημέρες, τις Κυριακές και τις αργίες, που η μεταφορά στον Σταθμό Μεταφόρτωσης δεν πραγματοποιείται, ώστε τα επίπεδα καθαριότητας να διατηρούνται και επανέλαβε την δέσμευση του, πως καμία αύξηση δημοτικών τελών δεν θα γίνει στο δήμο Κορινθίων.

Ειδική μνεία έγινε και στα ογκώδη, ένα πρόβλημα το οποίο διογκώνεται τα Σαββατοκύριακα, και παρ’ ότι ο δήμος έχει μηχανισμό απομάκρυνσης τους, αυτός δεν λειτουργεί εάν πρώτα οι πολίτες δεν έρθουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητας.

Ερωτηθείς για τα κλαδέματα και την διαχείριση τους, ο Βασίλης Νανόπουλος, ανέφερε πως ο κλαδοτεμαχιστής του δήμου, λειτουργεί εδώ και αρκετές ημέρες στο Πεδίο Βολής, οδηγώντας το προϊόν σε κομποστοποίηση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Κατακάλι Κορινθίας

Previous article

Auf Wiedersehen της Ελλάδας με πέντε μετάλλια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *