ΥΓΕΙΑ

22 νοσηλείες covid-19 στο Νοσοκομείο Κορίνθου

0

Mε βάση τα στοιχεία που σε εβδομαδιαία βάση γνωστοποιεί ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, τα οποία αναφέρονται σε έκθεση του Οργανισμού που εκδόθηκε χθες Τρίτη 23 Αυγούστου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το χρονικό διάστημα από 15 έως και 21 Αυγούστου, διαπιστώθηκαν συνολικά 4.622 κρούσματα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, αναφέρεται ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, τα συνολικά κρούσματα ανά Π.Ε. ήταν, Αργολίδα 565, Αρκαδία 649, Κορινθία 1.061, Λακωνία 595 και Μεσσηνία 1.752.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις νοσηλείες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί χθες, Τετάρτη 24 Αυγούστου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες συνολικά 93 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 4, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 17, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 22 (τα 4 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 21 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 25.

Την ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ:

15-ΕΩΣ-21-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-2022-Εβδομαδιαία-έκθεση-επιδημιολογικής-επιτήρησης-λοίμωξης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Βραδιά Αστρoνομίας στο Αστεροσκοπείο Στεφανίου

Previous article

Εργασίες βελτίωσης αρδευτικών γεωτρήσεων στα Γελληνιάτικα και την Καλλιθέα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ΥΓΕΙΑ