ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο παριανός επιχειρηματίας Βασίλης Καρποδίνης αγόρασε την έκταση των 42 στρεμμάτων στην Ποσειδωνία

0

Ο παριανός επιχειρηματίας Βασίλης Καρποδίνης είναι ο άνθρωπος που αγόρασε την έκταση των 42 στρεμμάτων στην Ποσειδωνία, όπου βρίσκεται το ρετσινάδικο. Ο κ. Καρποδίνης είναι ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στον χώρο της φιλοξενίας, ενώ στην ιδιοκτησία του είναι το υπερπολυτελές Porto Paros, στην Πάρο, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο των Κυκλάδων, με πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες. Διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, πισίνες, θερινό θέατρο και μεγάλους συνεδριακούς χώρους κτισμένους σε ένα ιδιαίτερο κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Korinthia.net.gr o κ. Καρποδίνης αγόρασε την έκταση σε πλειστηριασμό, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα επιχειρήσει να δημιουργήσει κάτι εκεί ο ίδιος, ή θα πουλήσει την έκταση σε άλλον ενδιαφερόμενο, με πολλαπλάσιο αντίτιμο.

Ο ίδιος έχει παραχωρήσει από το 2019 το μάνατζμεντ του Porto Paros στον Όμιλο διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και παροχής τουριστικών – συμβουλευτικών υπηρεσιών, “Chnaris H.M.D.C.”, ενώ γενικότερα έχει αποτραβηχτεί από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, όχι μόνο λόγω ηλικίας (είναι άνω των 80 ετών), αλλά εξ αιτίας μιας τραγωδίας που βίωσε πριν απο δέκα χρόνια.

Ανακαλύφθηκε ένας πιθανός υδάτινος εξωπλανήτης, καλυμμένος από βαθύ ωκεανό

Previous article

Στην Ολομέλεια η «μάχη» των πολιτικών αρχηγών για τις παρακολουθήσεις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *