ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΕΟ Αθηνών Κορίνθου μέχρι τον Μάιο 2023!

0

Σε ολικό αποκλεισμό της κίνησης, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, στο 38ο χιλιόμετρο στο ύψος των Μεγάρων, προχωρά η τροχαία στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου! Μάλιστα η διακοπή της κυκλοφορίας θα είναι για εννέα ολόκληρους μήνες, μέχρι τον Μάιο δηλαδή.

Μάλιστα, δίνονται και οι εναλλακτικές διαδρομές που θα πρέπει να ακολουθούν οι οδηγοί για να συνεχίσουν την πορεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 29.08.2022 έως 29.05.2023 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται ολικός αποκλεισμός και των δύο (2) κατευθύνσεων κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στο ύψος της χ/θ 38,700, στον Η/Κ Μεγάρων, στην περιοχή της Κάτω Διάβασης Κ007.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται ως εξής:

  • Στην κατεύθυνση προς Κόρινθο: Πριν από τη διάβαση της Σιδηροδρομικής Γραμμής, αρχικά προς τη νότια παράπλευρη οδό, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Κάτω Διάβαση του αυτοκινητόδρομου, περί τη χ/θ 37,460 και θα επανεισέρχεται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, μέσω της βόρειας παράπλευρης οδού.
  • Στην κατεύθυνση προς Αθήνα: Πριν από τη συμβολή με τον κλάδο εξόδου του αυτοκινητόδρομου, αρχικά προς τη βόρεια παράπλευρη οδό, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Κάτω Διάβαση του αυτοκινητόδρομου, περί τη χ/θ 37,460 και θα επανεισέρχεται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, μέσω της νότιας παράπλευρης οδού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κιάτο: Σκοτώθηκε 22χρονος με μηχανή

Previous article

Συνάντηση Δημάρχου Κορινθίων Β.Νανόπουλου με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *